Arif Tahir Erişen, “Kıbrıs Probleminin Hakiki Gerçekleri” adlı kitabını, Serdar Sarı'ya ve Hasan Gazi’ye takdim etti

Arif Tahir Erişen, siyasi, tarihi, uluslararası hukuk ve insan hakları temelinde İngilizce ve Türkçe olarak Kıbrıs konusunda kaleme aldığı “Kıbrıs Probleminin Hakiki Gerçekleri- The True Facts of The Cyprus Problem" adlı kitabının 6'ncı sayısı güncelledi.

Erişen, kitabını İngiltere'de Siyah Taksi İşletmeciliği sahibi, Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Serdar Sarı'ya ve yardımseverliği ile bilinen, İngiltere'de Kıbrıs Türk İşadamları Derneği kurucularından, Euromed Maritime - Denicilik şirketinin sahibi Hasan Gazi’ye takdim etti.

Erişen, 2012 yılında yazmaya başladığı kitabının üçüncü güncelleştirmesinin KKTC 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu tarafından 800 adet İngiltere'ye gönderildiğini ifade ederek İ.K.T.D. Konseyinin 30'uncu kuruluş yılı balosunda, geceye katılan İngiliz Lord ve Milletvekilleri ile Türk toplumu kuruluş , dernek temsilcilerine takdim edildiğini söyledi.

Kitabın çeşitli sayılarının bu güne kadar çeşitli ülkelerin diplomatlarına, KKTC'de Bakanlar, Milletvekilleri, yargıçlar, bazı savcılar, avukatlar, basın mensupları ve sivil örgüt temsilcilerine takdim edildiğini anlatan Erişen,

kitabın 6'ncı sayısının da 7 Mayıs 2018 tarihinde, KKTC Meclisi tarafından “Yabancı diplomat ve siyasilere takdime değer bir eser” olarak vasıflandırıldığını belirtti.

Erişen, kitabın, Kıbrıs Türkünün haklı davasına hayırlı katkıları olmasını temenni etti.