CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, “Dünya Sanat Günü” dolayısıyla mesaj yayınladı

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, “Dünya Sanat Günü” dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sanat sorgular, düşünülmeyeni düşündürür, iyileştirir, “yeni”nin, daha iyi, daha güzel olanın kurulmasına öncülük eder” dedi.

Her zaman ve özellikle de bu günlerde bu sanatın bu olgularına ihtiyacımız olduğuna vurgu yapan Erhürman, bugün sabah saatlerinde eşi Nilden Bektaş Erhürman ile birlikte izlediği Hint sinemasının önde gelen isimlerinden Aamir Khan’ın “Yerdeki Yıldızlar” adlı filminin izlenmesini tavsiye etti.

İşte Erhürman’ın paylaşımı:

Bugün Dünya Sanat Günü. İçinden geçtiğimiz zorlu süreçte bir lüks gibi görülebilir belki ama elbette değil. Sanat sorgular, düşünülmeyeni düşündürür, iyileştirir,  "yeni"nin daha iyi, daha  güzel olanın kurulmasına öncülük eder.  Her zaman ve özellikle bu günlerde bunlara ihtiyacımız var. Tam da bugünün sabah saatlerinde eşimle birlikte izledik Hint sinemasının önde gelen isimlerinden Aamir Khan’ın “Yerdeki Yıldızlar” adlı filmini. Bu sorunu yaşamayanların pek gündemine gelmeyen disleksi üzerine, özel çocuklarımız üzerine, özelde çocuklar, genelde insanlık, iyilik, güzellik üzerine düşünmek, sevgiyle dolu sıcacık bir film izlemek isteyenlere hararetle öneririm.