CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, pandemi bölümündeki doktor ve hemşirelerin görev bırakacaklarını açıkladıklarına dikkat çekerek hükümeti ülkeyi kaosa sürüklemekten başka bir işe yaramamakla suçladı

NORTH CYPRUS UK- AHMET İLKTAÇ

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, sorunlarının giderilmemesi nedeniyle pandemi bölümünde görevli doktor ve hemşirelerin görev bırakacaklarını açıkladıklarını belirtti ve hükümete “Ülkeyi kaostan kaosa sürüklemekten başka bir işe yaramıyorsunuz!!!” eleştirisinde bulundu.

Erhürman kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hükümete “Nereye doğru gittiğimizin farkında mısınız?” diye sordu.

KAOSTAN BAŞKA BİR İŞE YARAMIYORSUNUZ

İşte Erhürman’ın ilgili paylaşımının tam metni:

“Göğüs ve Enfeksiyon bölümünde görevli 11 hekim, önümüzdeki 24 saat içerisinde var olan sorunlar çözülmezse pandemideki görevlerini bırakacaklarını açıkladılar.

Hemşireler ve Ebeler Sendikası da, yarına kadar tedbir alınmazsa bölümde çalışan hemşirelerin geri çekileceğini söylüyorlar. Nereye doğru gittiğimizin farkında mısınız? Ülkeyi kaostan kaosa sürüklemekten başka bir işe yaramıyorsunuz!!!”