CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, “Yeni normal” denilen dönemin “sıfır vaka” değil, gerekli tüm sağlık hizmetlerini sunabileceğimiz dönem olduğunu belirtti

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, “Yeni normal” denilen dönemin, “sıfır vaka’nın” değil, gerekli tüm sağlık hizmetlerini sunabileceğiniz alt yapı, teçhizat ve personelle ve temaslı takibi dahil her yönüyle düşünülmüş bir organizasyonla, bulaşın baskılandığı, mümkün olan en az vakanın ve mümkün olduğunca sıfır kaybın hedeflendiği bir dönem olduğunu bildirdi.

Erhürman, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hükumet "Bütün hazırlıkları yaptık. Şimdi artık yeni normale hazırız" diyebiliyor mu bize? 1 Temmuz’a giderken bütün mesele bu!!!” ifadesinde bulundu.

İşte Erhürman’ın ilgili paylaşımının tam metni:

“1 TEMMUZ’A GİDERKEN BÜTÜN MESELE BU!!!”

“Yeni normal" denilen dönem, "sıfır vaka"nın değil, gerekli tüm sağlık hizmetlerini sunabileceğiniz alt yapı, teçhizat ve personelle ve temaslı takibi dahil her yönüyle düşünülmüş bir organizasyonla, bulaşın baskılandığı, mümkün olan en az vakanın ve mümkün olduğunca sıfır kaybın hedeflendiği bir dönem.

Aylarca, bu hazırlıklar tamamlansın diye işsiz kalanlar, maaşları düşenler, iş yerlerini kapatanlar, gelirlerini kaybedenler, evlerine hapsolanlar oldu. Açılmayı isteyenler/istemeyenler, ekonomiyi düşünenler/düşünmeyenler gibi uyduruk ayrımlar peşinde koşmasın kimse. Hükumet "Bütün hazırlıkları yaptık. Şimdi artık yeni normale hazırız" diyebiliyor mu bize? 1 Temmuz’a giderken bütün mesele bu!!!”