Arredo Design tamamladığı büyük projelerin yanı sıra özel konsept projelerle de adından söz ettiriyor. Son olarak Kuzey Kıbrıs’ta Pırlanta, Kuyumculuk, Saat, Marka Takı, Gümüş ve Gözlük sektörünün öncü temsilcisi Old City Lefkoşa Dereboyu mağazasının tüm tasarım ve ahşap işlerinde Arredo Design’ı tercih etti.

2000 yılında perakende sektörüne Kuyumculuk ve Pırlanta faaliyetleriyle başlayan Old City öncelikli hedefi, vizyonu ve misyonu tamamen müşteri memnuniyeti üzerine kurulmuş bir firma olarak öne çıkıyor.. Firma 2014 yılında yeni mağaza yatırımı ile Saat ve Gözlük sektöründe de faaliyet yürütmeye başlamıştır.  Old City Gazimağusa’daki mağazalarından sonra geniş ürün seçenekleri ile Lefkoşa Mağazasını açmaya karar vermiştir.

Lefkoşa’da şık, kaliteli, benzersiz ve trend bir mağaza hedefleyen Old City tüm tasarım ve ahşap işlerinde Arredo Design’ı tercih etti. Arredo Design 1998’den bu yana kendini sürekli geliştirerek, yeni eğilimleri takip ederek uzman kadrosu ile Kuzey Kıbrıs’ta alanının öncü sirketi olmaya devam etmektedir. Arredo Design uluslararası bilinirliği ve yetkin jüri heyetiyle Kuzey Kıbrıs’ın en iyilerini ödüllendiren Propertync Awards tarafından Yılın En İyi Mutfağı ve En İyi Endüstriyel Yapı Tasarımı kategorilerinde platinum ödülleri kazanarak sektöründe öncü olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Genel Müdür Mustafa Onuk Old City’ye yeni mağazalarında Arredo Design’ı tercih ettikleri için teşekkür etti. Uzman iç mimarların uzun çalışmalar sonucu ortaya çıkardığı şık ve yenilikçi bir tasarımı uyguladıklarını belirten Onuk, emeği geçen tüm ekibe teşekkürlerini iletti.