Demokrat Parti’ye katılımlar her geçen gün artarak devam ediyor. Dün akşam Lefkoşa Surlariçi bölgesinde 103 kişi Demokrat Parti’ye katıldı.

Surlariçi Örgüt Başkanı Süphan Yaşar ve Sinem Tip’in organizesinde toplanan kalabalık grup koronavirüs önlemleri doğrultusunda açık alanda gerçekleşti.

Katılım organizasyonuna başta Demokrat Parti Genel Başkanı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu olmak üzere, Demokrat Parti yetkilileri de katıldı.

Yeni katılanlarla tek tek görüşen “Aramıza hoş geldiniz” diyen Başkan Fikri Ataoğlu, “İçinde yaşadığımız bu süreç daha akıllı olmamız, daha cesur olmamız ve en önemlisi birlik ve beraberlik içinde aile sıcaklığı ortamında hareket etmemiz gerektiğini ortaya koyuyor. Bu bağlamda ülkenin geleceğine sahip çıkma adına buraya gelerek aramıza katılmanız bizim açımızdan çok önemli. Demokrat Parti olarak herkesle aynı samimiyet ve aynı aile ortamında gibiyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bu partiyi büyüterek yolumuza devam edeceğiz. Ben sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ailemiz sizlerde daha da büyüyecek ” şeklinde konuştu.

Ataoğlu, katılım organizasyonunu gerçekleştirenlerin göstermiş olduğu hassasiyetlerinden dolayı, teşekkür etti.