Ülkemizin başarılı doktorlarından Erden Aşardağ, ne irademize, ne Türkiye’ye ve Türk halkına laf ettirir, ne de onurumuzdan vazgeçeceğimizi belirtti.

“Bu ülkede sadece insan gibi, omurgalı, kimseye minnet etmeden, kimsenin bize yaptığı yardım ve iyiliği yüzümüze vurdurttmadan, kimseye yük olmadan, kendimizle ilgili plan ve projelerimizi , elbette ki Türkiye ile, soydaşlarımızla tartışarak, dimdik yaşamak istiyoruz” diyen Aşardağ, başarılabilirse bir kez daha kalıcı barışının denenmesi istediğini açıkladı.

“Kaşıyarak da ne ‘o’ ne ’bu’ oy çalamaz, çaldırmayız”

Erden Aşardağ’ın ilgili sosyal medya paylaşımının tam metni:

“Kavramlarımızda , inançlarımızda bir değişiklik yok.

Ne olduğumuzu, ne istediğimizi ve ne istemediğimizi biliyoruz. Ve bunları kimsenin ama kimsenin bize hatırlatmasına veya yüzümüze vurmasına gerek olmadığını düşünüyoruz.

Türklüğümüzü, Kıbrıslılığımızı , şivemizi yaşam tarzımızı, alışkanlıklarımızı, inançlarımızı ve inançlarımızın şekillerini ,Türkiye ve Türk insanına sevgimizi kimse ama hiçbir Allahın kuluna tarttırmayız. Tartamaz. Bunları kaşıyarak da ne ‘’o’’ ne ‘’bu’’ oy çalamaz , çaldırmayız.

Bu ülkede sadece insan gibi, omurgalı, kimseye minnet etmeden, kimsenin bize yaptığı yardım ve iyiliği yüzümüze vurdurttmadan,kimseye yük olmadan, kendimizle ilgili plan ve projelermizi , elbette ki Türkiyeyle, soydaşlarımızla tartışarak, dimdik yaşamak istiyoruz. Başarabilirsek, bir kez daha Kıbrıs’ta kalıcı barışı denemek istiyoruz.

Ne irademize, ne Türkiyeye ve Türk halkına laf ettirir, ne de onurumuzdan vaz geçeriz. Bizi anlamaya çalışınız, basmakalıp beylik yaftalar yapıştırmak, insanları kutuplaştırmak kimsenin kazanacağı bir mecra olmaz.

Kalıcı bir çözüm olmazsa da şimdiden lütfen herkes ‘B’ planımız üzerinde kafa yormaya başlasın. Lider adaylarımız da B PLANLARI konusunda bizi aydınlatmak zorundadır.”