Döveç Construction'ın yeni projesi olan Courtyard Long Beach Holiday Resort, kapılarını misafirlerine açtı.
2018’de yapımına başlanan, ilk etap projesi 2020’de, ikinci etabı Mayıs 2021’de tamamlanan Courtyard Long Beach Holiday Resort, otel ve diğer tüm hizmetlerini vermeye başladı.


 

Mutfağı bulunan dairelerde otel

konseptiyle hizmet veriliyor
 

Studio tipi, 1+1, 2+1 ve penthouse tipi olmak üzere 408 daireden oluşan ve yatırımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılanıp tüm daireleri satılan Courtyard Long Beach Holiday Resort, ayrıca 100 daire ile otel konseptiyle tatil yapmak isteyenlere yepyeni lüks bir tatil fırsatı sunuyor.
24 saat hizmet veren resepsiyonu yanında, bir tatil için akla gelebilecek tüm konfora sahip dairelerde, mutfak gereçlerinin de yer aldığı mutfak bölümü de bulunuyor.


 

Havuz, aqua SPA ve yaz eğlenceleri bir arada
 

Döveç Constraction’un hayata geçirdiği bir tatil sitesi olan Courtyard Long Beach Holiday Resort, Kuzey Kıbrıs’ın en güzel sahillerinden olan Long Beach’e 600 metre mesafedeki konumuyla hizmet veriyor.
80 metre uzunluğunda açık havuz, 3 kaydıraklı aqua park, ısıtmalı kapalı havuz, fitness center, güzellik merkezi, buhar odası, sauna, hamam, masaj odaları, mini golf, açık fitness alanı, satranç ve çocuk parkına sahip bir tesis olan Courtyard Long Beach Holiday Resort’ta havuz oyunları, canlı müzik, havuz başında spinnig dersleri ve yoga eğitimi ilgi çeken aktivitelerin başında geliyor.

Daireler, günlük haftalık ya

da aylık olarak kiralanabiliyor
 

Döveç Constraction’un yeni projesi hakkında North Cyprus UK Gazetesi’ne bilgi veren Courtyard Long Beach Holiday Resort Genel Müdürü Durmuş Bozoğlu, tüm dünyayı saran Koronavirüs salgını sonrası oluşan yeni normalde yatırımların en iyi değerleneceği yerin Courtyard Long Beach Holiday Resort olduğuna vurgu yaptı.
Satışa sunulan tatil evlerinin yatırımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandığını söyleyen Bozoğlu, sitedeki tüm dairelerin satılmış olduğuna işaret etti. Durmuş Bozoğlu, yatırımcıların, ister yaşam alanı olarak 5 yıldızlı otel konseptinde tatil imkanını Döveç Constraction kalitesi ile yaşayabileceğine, isterlerse de dairelerini kiralayarak gelir elde edebildiğine dikkat çekti.
Bozoğlu, yatırımcıların birçoğunun dairelerini kiralayarak Courtyard Long Beach Holiday Resort’tan daire almakta gecikenlere tatil fırsatı sunulduğunu ifade ederek, bu lüks sitede tatil yapmak isteyenlerin daireleri günlük, haftalık ve aylık olarak kiralanabildiğini vurguladı.

Yeni normalde en güvenli ve sağlıklı tatil yeri
 

Durmuş Bozoğlu, tatile gelen misafirlerin, Courtyard Long Beach Holiday Resort’taki dairesindeki tüm ürünlere sahip mutfağını kullanabileceğini, dilerse Courtyard Delicious Restaurant’tan hizmet alabileceğini de söyledi.
Genel Müdür Durmuş Bozoğlu, yeni normalde en güvenli ve sağlıklı tatilin yeni adresinin Courtyard Long Beach Holiday Resort olduğuna dikkat çekerek, misafirleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Misyonlarının yüzde 100 misafir memnuniyeti üzerine olduğunu söyleyen Bozoğlu, tüm ekibin büyük bir enerji ile hizmete hazır olduğuna vurgu yaptı.