Gazimağusa, İskele ve Karpaz’da başarılı inşaat projelerine imza atan Homeland Properties, ev almak isteyenlerin şirketlerinin projelerini görmeden karar vermemeye çağırdı

2008 yılında kurulan Homeland Properties Limited, kurulduğu günden bu yana oldukça başarılı projelere imza attı. Günümüze kadar Gazimağusa, İskele ve Karpaz Bölgeleri’nde 100’den fazla aileyi konut sahibi yapan Homeland, müşteri memnuniyetinde yüzde 100 başarı sağladı.

En iyi reklamlarının müşterileri olduğunu belirten Homeland yetkilileri, ev almak isteyenlerin şirketlerinin projelerini görmeden karar vermemeye çağırdı.

Homeland, şirket olarak felsefelerinin en uygun fiyat, en kaliteli işçilik ve en kaliteli malzeme olduğuna dikkat çekti.

“Her türlü projeyi hayata geçirebilecek donanımız var”

Gazetemiz NORTH CYPRUS UK’e konuşan Homelan Properties Limited Direktörü mimar Bülent Potak, şirketlerinin 2008 yılı Nisan ayından bu yana faaliyetlerini sürdüğünü söyledi.

Bülent Potak, şirketlerini 2008 yılında inşaat mühendisi olan ortağı Murat Keleş ile birlikte hayata geçirdiklerini kaydetti.

Projelerini ağırlıklı olarak Mağusa, İskele ve Karpaz Bölgeleri’nde sürdürdüklerini ifade eden Potak, yap-sat projelerinin yoğunluklu olduğunu, aynı zamanda şahsi inşaatlarda yaptıklarını dile getirdi.

Bülent Potak, anahtar teslim projeler yaptıklarını, her türlü projeyi hayata geçirebilecek teknik kadrolarının mevcut olduğunu işaret etti ve şöyle konuştu:

“İlk projemiz 2009 yılında Yeniboğaziçi’nde tamamladığımız “Yeni Nesil” apartmanıdır. 12 daireden oluşuyordu. 2012 yılında “İstanbul” apartmanını yaptık. Bu projede 2 adet sendeli dükkan, 6 adet standart tarzda daire, 2 adet dubleks daire, 2 adette penthouse dairemiz vardı. 3’üncü projemiz 2014 yılında “Homeland Maraş Park” adında Maraş’da yaptığımız bir yatırımdı. Bu projede 4 kat 8 daireden oluşuyordu. Bu projemizdeki dairelerimizi de diğer projelerde olduğu gibi inşaat aşamasında satıldı ve teslimatları gününde yapıldı. 2015 yılında inşasını tamamladığımız “Homeland 2” apartmanında 8 daire vardır. Bu apartmanımızdaki dairelerin de tümü inşaat esnasında satıldı. Dairelerimiz uygun fiyatlı, kaliteli malzeme ve işçiliğe sahipti”.

Şirketlerinin ana felsefesinin uygun fiyata kaliteli daireler inşa etmek olduğuna vurgu yapan Potak, kaliteli malzeme kullanıp, en iyi işçiliği yaptıklarını ve her yeni projede kalite çıtalarını bir basamak daha yükselttiklerini belirtti.

Bülent Potak şirketlerinin projeleri ile ilgili bilgi vermeye devam etti ve şu şekilde konuştu:

“İskele’de Long Beach Bölgesi’nde ‘Homeland 3’ apartmanız vardır. Bu projemiz yabancılara yönelik bir projedir. 2+1 ve 1+1 dairelerden oluşmaktadır. 24 daire vardır. Bu projemiz 2017 yılında tamamlandı. Dairelerin tümü proje esnasında satıldı. ‘Homeland 4’ apartmanımız Çanakkale Mahallesi’nde şehit çocukları arsasının olduğu yerdedir. Bu projede 3+1 olmak üzere 12 adet dairemiz vardı. Bu dairelerin de tümü inşaat esnasında satıldı. Satışlarımızı çok uygun fiyata yaptık. Satışlarımız Türk Lirası üzerinden olması bize büyük avantaj kattı. Maraş Bölgesi’nde 3+1 olmak üzere 8 daireden oluşan Bu apartmanımızın geçtiğimiz yıl inşası tamamlandı. Tüm daireleri satıldı”.

Devam eden projeler

Çanakkale Mahallesi’nde 3+1 dairelerden oluşan 10 dairelik apartman projelerinin yeni tamamlandığını belirten Potak, bu projelerindeki 7 dairelerinin satıldığını, 3 dairelerinin de satılmayı beklediğini dile getirdi.

İskele’de Long Beach Bölgesi’nde “Sea Side” apartman projeleri olduğuna değinen Bülent Potak, “Bu projemiz 32 daireden oluşmaktadır. 2+1 ve 1+1 dairelerimiz olacak. İnşaat çalışmalarımız devam ediyor. Temmuz ayında inşaat çalışması tamamlanması öngörüyoruz. Satışlarımız devam ediyor. Dairelerimizin şimdiden yarısını sattık” dedi.

Maraş Bölgesi’nde “Homeland 8” apartmanının inşaatına başladıklarını ifade eden Potak, bu projede 49 bin 900 Sterlin’e 120 metrekare 3+1 daireleri olduğunu, eşdeğer koçanla dairelerinin satışlarının devam ettiğini söyledi.

Çanakkale Mahallesi’nde City Mall alış veriş merkezinin hemen yanında 80’er metrekareden 18 adet 2+1 daireden oluşan bir projeleri olduğunu kaydeden Bülent Potak, bu projelerindeki dairelerinin de 49 bin 900’den satışa sunduklarını açıkladı.

Yine İskele Bölgesi’nde 52 daireden oluşan 2+1, 1+1 ve stüdyo dairelerden oluşan projeleri olduğuna vurgu yapan Potak, bu projenin inşaatına Haziran ayında başlamayı planladıklarını dile getirdi.

Bülent Potak, bu projenin inşaatının 2 yıl süreceğini, denizi sevip yurt dışında yaşayıp KKTC’ye tatile gelen insanlara yönelik bir proje olduğunu aktardı. Residance konseptinde olan bu projede zemin katta spor salonu, açık yüzme havuzu ve sosyal alanların yer alacağını bildirdi.

Bülent Potak, şirketlerinin kuruluşundan itibaren ürettikleri projelerle 100’ün üzerinde aileyi uygun fiyatlı ve kaliteli konut sahibi yaptıklarını belirtti.

Teslim sonrası hizmet devam ediyor

Müşterilerimizin memnuniyet oranı yüzde 100’dür” diye konuşan Potak, şirket olarak tüm yapılarının bakım ve onarımlarını kendilerinin yaptığını, teslim sonrası hizmetlerinin devam ettiğini her müşteriyle bire bir ilgilendiklerini kaydetti.

İnsanlarımızdanşirketlerinin KKTC’nin en uygun fiyatlı ve en iyi kalitedeki konut projelerini mutlaka görmelerini istediklerini işaret eden Bülent Potak konuşmasını şu şekilde konuşarak tamamladı:

Müşterilerimize taksitli satış imkânları sağlamaya başlıyoruz. Tüm müşterilerimize satın aldıkları konutların koçanlarını söz verdiğimiz günde verdik. Şirket felsefesi olarak her zaman daha iyi kalite, daha iyi hizmet diyoruz. Müşteri memnuniyeti için gereken neyse yapıyoruz. Değişen şartlarda çıtamızı yükseltip farkımızı ortaya koyuyoruz. Konut almak isteyenler önce Homeland’ın dairelerini görsün ve öyle karar versinler. Bizi müşterilerimize sorabilirler. En iyi reklamımız müşterilerimizdir… Yeni müşterilerimiz, bizden daha önce konut alanların tavsiyesi üzerine bize geliyorlar. Teslimattan sonra tüm konutlarımızın 1 yıllık garanti süresi vardır. Konutlarımız kalite hizmeti yönetiminde ISO 9001 2008 belgesine sahiptir. Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği ve İnşaat Encümenliği ’ne kayıtlı olup, her türlü projeyi yapmaya yetkiliyiz. Müşterilerimiz dilemeleri halinde anahtar teslim A’dan Z’ye inşaatlarını tüm projeler dâhil yapıyoruz ve takip ediyoruz”.