Ülkemizin en köklü inşaat firmalarının başında gelen ve 1968 yılından beri sektörde hizmet veren Baştaşlar İnşaat, Esentepe Pine Valley Projesinin 1. Yılını  coşkulu bir şekilde kutladı.

Geceye Pine Valley Projesinin müşterileri olmak üzere birçok katılımcı ilgi gösterdi. Baştaşlar İnşaat direktötü Ahmet Baştaş yaptığı konuşmada Pine Valley Projesinin gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu yakın bir gelecekte de yeni projeler açmayı hedeflediklerini belirtti.

Pine Valley Projesi Lüx Apartmanlar, Town House’lar villalar olmak üzere yarattığı sosyal yaşam alanı içerisinde her ihtiyaca karşılık verebilen bir yaşam alanı oldu. İçerisinde 2 büyük yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, saunası, GYM ve de restaurant olmak üzere birçok aktiviteyi barındıran proje Kıbrıs’a yatırım yapmayı düşünen kişilerin beklentilerini boşa çıkarmayacak bir proje konumunda.

Korenium Golf Resort & Beach yanında olan proje Turtlu Bech’e 3 dakika mesafede ve de Avrupanın en yeni ve gözde oteli olarak birkaç ay once hizmete giren, bünyesinde birçok restaurant, eğlence yeri, sinema ve Aqua Park bulunduran Elexus Hotel’e de birkaç dakika mesafededir.

Pine Valley Projesi yıllık £7500’e kadar kira geliri garantisi de veren tek proje olarak dikkat çekmektedir. Projemizi www.thepinevalley.net internet adresimizden de takip edebilirsiniz.