En trend modelleri en kaliteli şekilde sunarak evlerinize değer katan Adanın en büyük mutfak ve dekorasyon mağazası Ciddi Mutfak, en iyi kaliteyi en uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor.

Adanın en büyük mutfak ve dekorasyon mağazası Ciddi Mutfak ‘kalite herşeyden önce gelir’ bilinciyle; mutfak, gardırop, kapı, parke ürünleri yanısıra dekorasyon hizmetleriyle de evlere değer katmaya devam ediyor. Tasarımlarında, modüler mutfağın olanaklarını genişletip, kişiye özel ihtiyaçlara cevap verebilmeyi, mutfakta farklı çözümlerle müşterilerinin beklentilerini karşılayabilmeyi öncelik olarak ele alan Ciddi Mutfak, bu anlamda ürünlerindeki çeşitliliği de günden güne artırıyor.

Montaj sonrası servis garantisi
Girne, Mağusa ve Lefkoşa’da showroom’ları bulunan Ciddi Mutfak, yaşam alanlarını daha kullanışlı hale getirmek için yeniliklere açık duruşuyla, malzeme, tasarım, teknik dizayn ve üretim konusunda en yüksek standarları hedefliyor. Her ürünün tasarımından teslimine kadar, her aşamada kaliteyi hedefliyor. Ciddi Mutfak garantisi altındaki ürünleri yanında, montaj sonrası servis hizmetiyle de müşterilerine çözümler sunmaya devam ediyor.

En iyi kalite en uygun fiyata
Şirket, mutfak tasarımından satış tekniklerine, yeni trendlerden ürün ve malzeme bilgisine kadar pek çok konuyu içeren uzun bir eğitim sürecinden geçen, tecrübeli ve dinamik Ciddi Mutfak Tasarım Uzmanları tarafından, ücretsiz projelendirme hizmetiyle de avantaj sağlıyor. Mağazalarındaki hizmet kalitesini de tüm müşterilere yapılan ‘Müşteri Memnuniyet Anketleri’ ile ölçümleyip değerlendiren şirket, müşterilerinin beklentileri doğrultusunda, en iyi kaliteyi en uygun fiyatlar ile sağlamak, kalite standartlarından ödün vermeden sahip olduğu deneyimi, bilgi birikimini ve üstün teknolojik makinaları kullanarak daha kaliteli ürünler ortaya çıkarmak için çalışıyor. Ciddi Mutfak, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

İstenilen ürün söz verilen zamanda teslim ediliyor
Alayköy’deki sanayi bölgesindeki dev üretim yerlerinde 70’e yakın çalışanıyla ürünlerini uygun bir maliyet ve fiyatla sunan Ciddi Mutfak, müşterilerine istenilen ürünü, söz verilen zamada ve nitelikte vererek halkın güvenini de kazanmış durumda. Ciddi Mutfak İngiltere’den gelerek Kuzey Kıbrıs’tan ev alan çok sayıda kişinin de tercihi durumunda.