The Batman filmiyle ilgili heyecan verici haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda çekimleri başlayan ve sızdırılan görüntüler ile hem Batsuit hem de Batcylcle’ı gördüğümüz film Joker karakterini de içerebilir. Üstelik DC Sinematik Evreni’nin yeni Joker’i için düşünülen isim Johnny Depp.

Aslında Depp, kariyerinin çoğunda Joker karakteriyle adı anılmış bir isim. Christopher Nolan’ın çektiği Batman üçlemesinde Heath Ledger’ın adı ilan edilmeden önce karakteri oynayacak favori isim olarak Johnny Depp konuşuluyordu. (Adrian Brody’nin adı da Depp ile anılan isimlerden biriydi.) Görünüşe göre on yıldan fazladır süregelen bu hayran teorileri gerçek oluyor.

We Got This Covered sitesinin kaynaklarına göre Warner Bros., palyaço suratlı suç imparatorunu canlandırması için oyuncu arayışlarına başladı ve şu anda da rolün en büyük adayı Johnny Depp olarak gözüküyor. Şimdilik anlaşma yapılması halinde karakterin ilk filmde değil sonraki 2 filmde ortaya çıkacağı da yapılan iddialar arasında. Ancak bilindiği üzere çekimler yeni başladı ve filmin senaryosuyla ilgili bazı söylentiler haricinde hâlâ ipucu yok. Bu sebeple karakterin ilk filmde de gözükmesi olası.