KOÇ BURCU
Elinize gelen fırsatları ,sonradan yaparım deyip de ertelemeyin.

Arkadaş  toplantılarında tanıdığınız biri  hayatınızı değiştirebilir. Hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İçinizde ,sağlık nedeniyle para harcayanlarınız olabilir. Kardeşler arasında paylaşacağınız bir kısmete hile karışabilir. Eşinizin güzellikler uğruna harcadıklarına kızabilirsiniz. Eş yüzünden akraba olduğunuz kişilerden dikkatli olun. 2013 yılında şanslı sürprizler sizi mutlu edecek.                                                                                

BOĞA    BURCU
Sevgili Boğa’lar. Geçen yıldan beridir içinizden bazı kişiler taşınmaz bir malın ve bir işin peşindeydiler. Beklediğiniz taşınmaz mala 2013 yılının Haziran ayına kadar sahip olacaksınız.

İş peşinde koşanlar,kalıcı işlere başlayacaklar. Dini duygularınız artacak.

Din amaçlı ziyaret yerlerine gideceksiniz. Sağlık proplemleri nedeniyle, elinizden  para çıkacak. İki yerden ve devamlı bir geliriniz olacak, sevineceksiniz. Mayıs ayının ilk on günü içinde doğanlar,uzun yollardan,eğitimden, kurslardan ve ticaretden  sevinecekler.

 

İKİZLER BURCU
Sevgili Ikizler. Bu sene şanslı seneniz. Eğitimden maldan paradan  ve uzun yollardan sevineceksiniz .26 Haziran 2013’de şans gezegeni Jüpiter para ve gelirleri temsil eden ikinci evinize yerleşiyor. 17 Temmuz 2014 yılına kadar sizi  mal, para, konusunda destekleyecek.

Medyatik meslek sahibi olanlar, yayıncılık, halkla ilişkiler ve uzun yollardan şanş bulacaklar. Mayıs’ın 23 /24/ ve 25’şinde doğanlar dostlarını düşmanlarını ayırt etsinler. Güvendikleri birinden iftiraya uğrayabilirler.

 

YENGEÇ BURCU
Hassas hisli içli Yengeç’ler. Şansınız arkadaşlardan, toplantılardan, güçlü dostlar yardımıyla geliyor. Güçlü dostlar yardımıyla, umutlarınzı gerçekleştirip paraya ve üne kavuşacaksınız. Haziran’ın 25’inde, şansı, talihi, dini, ve uzak ülkeleri temsil eden Jüpiter, burcunuzda doğuyor. Jüpiter’in temsil ettıği konularda şans bulacaksınız.

Bekar Yengec’ler, arkadaşlar arasında tanıdıgınız bir kişi, hayatınızdaki çok önemli bir olayı  gerçekleştirecek.

Bir dileğiniz gerçek olacak.

 

ASLAN BURCU
Sevgili Aslan’lar, Güzelleşmek ve güzel giysiler için para harcayacaksınız.

Ağustos ayının 3’üncü ve 6’ıncı günleri arasında  doğanlar, taşınmaz maldan gelir elde    edecekler. Küçük, küçük fakat devamlı kısmetler elinize geçecek. 2013 yılının Haziran ayının son haftasında, şans yıldızı hayalleri, gizlileri, iç dünyanızı temsil eden 12’inci evinizde doğuyor. Jüpiter’in temsıl ettıği konularda şans bulacaksınız. Hayallerinizi gercekleştireceksiniz.

 

BAŞAK BURCU
Temiz, titiz, düzenli Başak’lar. Eylül’un  23 ve 24 arası doğanlar, bir mal uğruna büyük bir mücadeleye girecekler. Korkusuz ve adil davranırsanız, bir maldan sevineceksiniz. Sürümcemede olan ve bir türlü sonuçlanmayan  yasal işleri olanlar sevinecekler. 2013 yılında istek ve arzularınızı gerçekleştireceksiniz. 

Aşk acısı çeken başaklar, bitirmeniz gereken askı, inatla sürdürmeye çalışıyorsunuz. Ayrılmakdan deyil, aşk   acısı çekmekten korkuyorsunuz.    

 

TERAZİ BURCU
İçinizde bir heves var. Yeni bir işe başlamak istersiniz. Yeni bir işe başlamak şansı elinize geliyor. İş hayatınızda yarıştığınız rakipler size yükselme hırsı veriyor.

23 Eylül ve 30 Eylül arası doğan Terazi’ler, iş hayatında fazla hayallere kapılıp yanılabilirsiniz.2013 yılında şans şöhret sizi bekliyor. Çabalarınızın karşılığını göreceksiniz. Aşk ve iş hayatını  birbirine karıştırmayınız. Aşk acısı çeken Terazi’ler, şarkılar filimler size hitap etmeye başladı. Aynada kendinizi sevdiğinizin gözüyle seyrediyorsunuz.

 

AKREP BURCU
İnatcı,  gururlu, cazibeli Akrep’ler. 23/24 /25 Ekim’de doğanların hayatında zorluklar başladı. Yakınlarınıza soğuk ve mesafeli davranmaya başladınız. Sağlık sorunlarınız başladı. Önünüze çıkan zorluklara, engellere karşı  sabır gösterip, iradeli davranırsanız gelecekle ilgili planlarınızıda gerçekleştirmiş olacaksınız. 2013 yılında eğitimden, yabancılardan, yabancı ülkelerden sevineceksiniz. İçinizden yaşadığı yeri değiştirecek olanlar var. Elinize geçen yasal evraklardan sevineceksiniz.

 

YAY BURCU
2013 yılı sizi, can ve miras konusundan sevindirecek. Ortak yaptığınız işlerden kazanç sağlayacaksınız. Elinize geçen parayı değerlendireceksiniz.

Sevgili Yay’lar, içinizden genç olanlar, spor arabalara meraklanıp spor araba sahibi olacaklar.

Spora ve uzun yollara önem verecekler. Orta yaşlı yaylar, su gören bir yerde ev sahibi olmanız büyük ihtimal.

24 ve 28 Kasım arasında doğanlar, evlilik dışı ilişkilerden uzak durun.

İş ve evlilik proplemleri yaşayan Yay’lar, düşmanlarının kim olduğunu öğrenecekler.

İkili ilişkilerden dikkat.

Bekar yaylar, evlilik şansıyla karşılaşacaksınız.

 

OĞLAK BURCU
Mesafeli ciddi gururlu oğlaklar. Uzun  zamandır, yokluklarla zorluklarla yaşadınız. Son yıllarda hayatınız mücadelelerle geçti. Para mal iş kayıplarınız oldu. Sevdiğiniz insanların kaybı yüzünden acılar yaşadınız. Ümitle iyi günlerin gelmesini bekleyenleriniz oldu. Artık sevineceksiniz.2013 yılı sizleri sosyal işlerden, uzayıp giden hukuksal sorunlardan, evlilik konularından sevindirecek. Bekar olan Oğlak’lar, uzak yerlerde yaşayan biriyle tanışıp evlenebilirsiniz.  

 

KOVA BURCU
Sevgili Kova’lar, uzun zamandır hayal kırıklıkları, soğukluk, zorluk yaşayanlarınız oldu. Maddi manevi kayıplar yaşadınız. Şans sizi meslek hayatınızdan, sağlık konusundan sevindirecek. Maddi manevi ödüller sizi mutlu edecek. Şans oyunlarından elinize bir kısmet gelebilir. Güvenli dürüst bir insan hayatınıza girecek. Proplemlerle çarpışıp, hayatınızdaki engelleri yeneceksiniz. Güçleneceksiniz. Talihinizi gücünüzden alacaksınız. Elinize para gelecek.

Emin  olmadan paranızı taşınmaz mala yatırmayın.

Güzel sanatlar, güzellik işleri, müzik ve  yazarlıkla uğraşanlar  elinize  bol para  geçecek.

 

BALIK BURCU
Hassas içli, hisli, gücengen Balık’lar. 3 Şubat 2O12’de burcunuzun yöneticisi olan Neptün Balık burcuna giriş yaptı. Neptün’ün Balık burcuna girmesiyle, hisleriniz güçlendi, rüyalarınız gerçekleşmeye başladı.

Hayatını, tipini, yaşantısını değiştirmek isteyenleriniz oldu. Içinizden bazılarınız  bu değişiklikleri gerçekleştirdi.

Çekdiğiniz acılardan yaşadığınız ayrılıklardan tecrübe sahibi oldunuz. Kimseye kendinizi ezdirmemeyi öğrendiniz. 2013 yılında aşk, evlat, sans oyunlarından taşınmaz maldan sevineceksiniz.

Yaşadığınız  duygusal acılar sizleri olgunlaştırdı. Geleceğe ümitle bakmaya başladınız. Hayatınızda büyük değişiklikler yapmak istiyorsunuz.

Ev değiştireceksiniz. Ailedeki büyüklerden bir kısmete  kavuşacaksınız.

Muzik, sanat, güzellik işleri, ruhsal  ve kadim mesleklerle uğraşanlar mesleklerinde şans bulup zengin olacaklar. 23 ve 28 Şubat arası  doğanlar kendi hislerinin farkına varacaklar.

His yoluyla öğrendiklerini meslek olarak uygulayacaklar.