Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Lefkoşa, Gazimağusa, Girne ve İskele’de eş zamanlı olarak gerçekleştirdikleri “Zehir Kapanı Operasyonu” ile uyuşturucu tacirlerine büyük bir darbe vurdu.
Gerçekleştirilen beş ayrı operasyonda, toplam 719 gram hintkeneviri, 28 gram kokain, 8 gram metamfetamin türü uyuşturucu madde, içerisinde tütünle karışık sentetik cannabinoid bulunan ucu yanık sarma sigara, sentetik cannabinoid ile emdirilmiş kağıt parçaları, 8 adet psilosibin (sihirli) mantar, 2 adet hassas terazi, öğütücü, makas, cam pipo ve uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen 12.000 TL, 20 Sterlin, 100 Euro ve 20 ABD Doları nakit para ele geçirildi.
Operasyon kapsamında toplam 10 kişi zanlı olarak tutuklandı. Zanlıların, sorgularının ardından mahkemeye çıkarılmaları bekleniyor.
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla süreceği vurgulandı. Yetkililer, halkın da şüpheli durumları polise bildirmesinin büyük önem taşıdığına dikkat çekti.






