KKTC, Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı girişimleriyle Fransa’nın başkenti Paris’teki “IFTM Top Resa Turizm Fuarı”na katılıyor.

 

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, KKTC’nin ilk kez bu yıl katıldığı fuarda, turizm sektörü temsilcileri ile birlikte, yurt dışı turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları yapılıyor.

 

Dün başlayan fuar cuma gününe kadar sürecek. Başbakan Yardımcılığı,  fuarda 20 metrekarelik bir stant ile yer alıyor ve görseller eşliğinde ülkenin, doğasını, tarihi eserlerini, plajlarını, kültürünü ve çeşitli turizm ürünlerini tanıtıyor.

 

Stantta ayrıca turizm profesyonelleri ve ziyaretçilere, turistik karayolları haritası, eko turizm broşürü, özel ilgi turizmine yönelik çeşitli broşürler, turistik tanıtım CD’leri, kumaş heybe, tanıtıcı baskılı naylon poşet, “Kuzey Kıbrıs’ı ziyaret etmek için 50 Neden” broşürü, su sporları, eko-turizm, endemik bitkiler, dağ bisikletçiliği ve Fransızca turizm genel bilgi broşürü dağıtılıyor.

 

.