Britanya Seyahat Ödülleri, İngiltere Birleşik Kırallığının en büyük ödüllendirme Programı olup, En İyi Tur Operatörü, Seyahat Acentaları, Hava Yolları, Kiralık Araba Şirketlerini Ödüllendirmek için gerçekleştirilmektedir. Birleşik Kırallık genelinde Tüketiciler ve Seyahat profesyönleri tarafından, Başarı ve Üstünlüğün simgesi olan ‘British Travel Awards’, Endüstrinin ‘OSCAR’I’ olarak da bilinmektedir.

En iyi tatil şirketleri, Cruise Şirketleri, Hotel Gurpları, Kiralık Araba Şirketleri gibi katagorilerde aralarında dev kuruluşların da bulunduğu yarışma geleneksel olarak her yıl Londra’da yapılmaktadır.

 

Bu Yıl Battersea Parkın’daki Evolution Centre de 1000 kişinin katılımı ile gerçekleşen gecede ödüller sahiplerini bulurken, aralarında Kuoni, Thomascook, Thomson, Emirates, P&O ve Brittany Ferries gibi şirketlerin de yer aldığı ödül dağıtımında, 21 yıldır Kuzey Kıbrıs Türk Cumuhuriyetine İngiltere’den en fazla turisti taşıya Cyprus Paradise, ‘Doğu ve Güneydoğu Avrupa’ya Seyehat Düzenleyen En İyi Tatil Şirketi’ ödülünü kazandı. Kuzey Kıbrıs adamıza her yıl tursit taşıyan Cyprus Paradise, gecede tüm diğer şirketlerin ilgisini çektiği gözlemlendi.

 

Geceye katılan, Cyprus Paradise çalışanları, Pegasus Hava Yolları ve Türk Hava Yolları Temsilcilerinin de hazır bulunduğu gecede, Cyprus Paradise Şirekti Direktörleri, Dimağ Çağıner ve Dr Muhammet Yaşarata kazanılan başarı için şunları vurguladılar:

 

‘Bu ödül kazanmaktan çok büyük gurur duyduk. Ülkemiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adına çok büyük gurur duyduk. Bu başarı, yıllardır Cyprus Paradise ailesinin müşterilerine vermiş olduğu kaliteli hizmetin ve ilginin bir ürünüdür. Kuzey Kıbrıs’a taşıdığımız tüm müşterilerimiz bizlere oylarını vererek bu ödülü kazandırdılar. Bu Ödül, gerek İngiltere’de, gerekse Kuzey Kıbrıs’ta çalışan Cyprus Paradise ailesinin, Müşterilerimize, göstermiş olduğu özverili ve başarılı hizmetlerin bir sonucudur. Bu ödülü kazanmamızda emeği geçen tüm kesimlere çok müteşekiriz. İlerleyen yıllarda da yine böyle başarılı ödülleri kazanmak için tüm varımızı ortaya koyup çalışacağız.’