Kısa sürede dünyanın dört bir yanındaki dillere yerleşen “selfie” trendi, hız kesmeden devam ediyor. "Wefie" kelimesi ise sokak diline, 2 veya daha fazla kişinin birlikte çektiği "selfie" olarak girdi ve Samsung, NX Mini ile wefie trendine öncülük etmeye kararlı.

 

NX Mini, fotoğrafseverlerin bu yeni trende hiç zorlanmadan ayak uydurmalarını sağlayacak özel seçeneklere sahip. 75,2 mm (3,0 inç) ve 180 derece döndürülebilir dokunmatik ekran ile kullanıcılar, kendi görüntülerini mükemmel şekilde kadraja yerleştirebilir. NX Mini'nin güçlü optik performansı, keskin ve net yüksek kaliteli görüntüler elde edilmesini sağlayarak fotoğraflarda yer alan nesnelerin en iyi şekilde görüntülenmesini sağlar. Son derece ince 9 mm'lik geniş açılı lens ile NX Mini, bir kol boyu mesafeden grup fotoğrafları çekebilir, böylece kullanıcılar kendilerini kadraja kolayca yerleştirerek grup fotoğraflarının bir parçası olabilir.

 

Göz kırparak fotoğraf çekin

Kendi fotoğrafınızı çekerken bir yandan etkileyici poz vermek, diğer yandan deklanşöre basmak zor olabilir, ancak NX Mini'nin yeni göz kırpma özelliği, istediğiniz zaman kusursuz fotoğrafı çekmenize yardımcı olur. Tek yapmanız gereken; çekim için hazırlık yapmak ve görüntüyü yakalamak için fotoğraf makinesine göz kırmak... Göz kırpmayı algılayan NX mini, herhangi bir düğmeye basmaya gerek kalmadan iki saniye sonra otomatik olarak fotoğraf çeker.

 

İnce görüntüsünün aksine NX Mini küçük gövdesinden beklenmeyen dev bir performans sunuyor. Geniş 1-inçlik 20.5MP BSI CMOS Sensörü, hiçbir detayı kaçırmadan kullanıcıların yüksek kaliteli görüntüler yakalayabilmesini sağlıyor. Sınıfının en yüksek çözünürlüğünü sunan NX Mini ile çekilen fotoğraflar, göz alıcı canlı renklere sahiptir.

 

NX Mini'nin son derece hızlı 6 fps Sürekli Çekim Modu, sürekli çekim yapabilmesini sağlayarak, her detayın yakalanmasını sağlar. 1/16000 saniyelik Enstantane Hızı, hızlı hareket eden sahneleri dondurur ve hareketin, herhangi bir bulanıklık olmadan tüm detaylarıyla görüntülenmesine olanak tanır.