İnternet, sosyal medya ve mobil aplikasyonlarıyla sizi buluşturan thisCARD, hayatınıza kolaylık sağlayacak.

   Kısa sürede gelirlerinizi artırmanıza katkı sağlayacak thisCARD, ülkedeki harcamalarınızı cazip hale getirecek.

   Ülkede vakit geçirip,  alışveriş yapmak bundan böyle kolay ve tasarruflu olacak.

   thisCARD, üyeleri, Kuzey Kıbrıs’taki işletmelerin yapacağı indirimlerden ve kampanyalardan anında haberdar olacak.

   Böylece, ülkeye gelen turistler ve yerli halk, tatil programını ya da günlük programlarını bu kampanyalara göre ayarlayabilecek.

   İnternet aracılığıyla iPhone, iPad ve android telefon ve tabletler sayesinde, indirimlerden, anında haberdar olabilecek olan üyeler, thisCARD’ın özelliklerine hayran kalacak.

   thisCARD, Girne, Gazimağusa ve Lefkoşa’da kurulacak satış noktalarından temin edilinebilinecek.

 

Yaşam kolaylaşacak!

   thisCARD’ın amacının insanların alım gücünü artırmak olduğunu kaydeden Engin Bilgin, thisCARD’ın insanların dışarıya çıkmalarını, etkinliklere katılmalarını sağlayacağını kaydederek, “Thiscard sayesinde, insanlar ekonomiye daha fazla katkı sağlayacak” dedi.

   Engin Bilgin, şöyle devam etti:

   “Bu uygulama içerisine tüm işletmeler, kendi kampanyalarını, ürünlerini, etkinliklerini kısacası her şeylerini ücretsiz bir şeklide duyuracaklar. thisCARD, Girne, Gazimağusa ve Lefkoşa’da kurulacak satış noktalarından temin edilinebilecek. Ayrıca, thisCARD, facebook.com/thiscard sayfasından da takip edilinebilinir.

   Başta ülkeye gelen turistlerin ve halkın, thisCARD’ın özelliklerine hayran kalacağını anlatan Engin Bilgin, thisCARD’a ülkenin seçkin firmalarıyla otel gruplarının katıldığını anlattı.”

    Direktör Engin Bilgin, thiscard’a ülkenin büyük firmaları ve otel gruplarının katıldığını kaydederek,

   ThisCARD, Kuzey Kıbrıs’ta eğlenceden alışverişe, seyahatten yeme içmeye, sağlıktan eğitime, bir yıl içerisinde yüzde 70’e varan indirimlerden sınırsız bir şekilde yararlanabileceğiniz bir sosyal yaşam kartıdır.  Android, iphone ve web sitelerinden oluşturulacak sistemlerden ve indirimlerden yararlanabilirsiniz” dedi.

   Daha geniş bilgiyi www.thiscard.me adresinden veya facebook.com/thiscard adresinden bulabilirsiniz.