19 Haziran Çarşamba akşamı gerçekleşen Türk Toplumu Futbol Federasyonu Special General Meeting'de, kulüpler ve üyeler istikrarlı hizmetten yana oldu. 

SERDAR SARI VE YÖNETİMİ İLE YOLDA DEVAM 

1976 yılında Londra’da kurulan Türk Toplumu Futbol Federasyonu, 43 yıldır kesintisiz hizmet veren toplum kuruluşlarının başında gelir. Londra’da bulunan en güçlü ve köklü kuruluş olan TTFF, dün akşam gerçekleşen toplantı da, mevcut Başkan Serdarı Sarı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir yıl daha TTFF kulüplerine, üyelerine ve gençlerine hizmet verecektir. 

EMEK OLMADAN HİÇBİR ŞEY YETİŞMEZ

Dün akşam düzenlenen toplantıda, kulüpler tarafından önemli kararlar alındı. Kulüpler emek veren kişilerin devam etmesini talep etti, seçim kavgası yerine, saygı ve hoşgörü çerçevesinde yolda devam dedi.

KULÜPLER EMEKÇİLERİN HAKKINI VERDİ

Bir yıldır TTFF’ye hizmet veren Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri söyledikleri tüm sözler tutmayı başardı. Bir yıl içinde önemli adımlar atan Başkan ve Yönetimi bu yıl gençler ligini kalkındırmak büyük bir uğraş sergiledi ve sonunda gençler haftasonu sahalara geri döndü. Bununla birlikte TTFF için gereken sponsor kaynakları bulundu, ,İngiltere, TC ve KKTC yetkililer ile iyi ilişkiler kuruldu, önemli dış temaslar gerçekleşti ve BRT’den bir yıl boyunca TTFF maçları yayınlandı. Her daim toplumun, kulüplerin ve gençlerin arasında olan TTFF, bunu istikrarlı bir şekilde devam ettirdi. Bunlarla birlikte TTFF Kıbrıs Türk Kültür & Sanat Festivalinde yine yer alarak, toplum ve gençler için ciddi katkılar koymaya devam ediyor

BAŞKANA DAHA FAZLA SORUMLULUKLAR 

Dün akşam itibaren, kulüplerin de onayı ile birlikte artık TTFF Başkanı Serdar Sarı’ya daha fazla sorumluluklar eklendi. Yönetim Kurulu Başkanı artık daha geniş bir sorumluluk ve denetleme yelpazesini sahip. 

TTFF Başkanı Serdar Sarı ise, bütün sorumlulukları yerine getireceğine dair söz verdi ve gençler, kulüpler, toplum ve TTFF ailesi için daha fazla çalışacaklarını belirtti. Başkan Sarı, "Emek en yüce değerdir, TTFF’ye emek vermek bizler için bir onurdur. Emeğimizin farkında olup bize güvenen tüm kulüplerimize çok teşekkür ederiz. Bizim için zor bir yıl oldu fakat verdiğimiz tüm sözler tutmak için ciddi bir mücadele verdi. Özellikle gençlerimize gençler ligine kazandırmak büyük bir mutluluktu. Yeni dönemde yeni projelerle birlikte biz yine toplumun içinde olmaya devam edeceğiz, her alanda faaliyetlerimize yürütmeye devam edeceğiz. TTFF Londra’daki en bulunan en büyük kuruluştur ve böyle olmaya devam edecek. Herkese çok teşekkürler.’