CTP Milletvekili Sıla Usar İncirli, Tufan Erhürman’a destek mesajında, Kıbrıs Türk halkının kardeşlik bağlarıyla birleşeceğini ve bilgiyle, azimle yeniden gurur duyulacak bir ülke kurulacağına inandıklarını vurguladı.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Sıla Usar İncirli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 19 Ekim Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde CTP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman’a destek mesajı paylaştı.

İncirli, Erhürman’ın yıllardır hiçbir ayrım gözetmeksizin Kıbrıs Türk halkını kardeşlik bağlarıyla birleştirdiğini belirterek, 19 Ekim’de bu kardeşliğin kazanacağına olan inancını dile getirdi.

“Hiçbir ayrım gözetmeksizin Kıbrıs Türk halkını kardeşlik bağları ile birleştirdin, ortak hedefler koydun. 19 Ekim günü kardeşlik kazanacak, biliyoruz.”

Erhürman’dan “Great Sea Interconnector” uyarısı
Erhürman’dan “Great Sea Interconnector” uyarısı
İçeriği Görüntüle

İncirli, paylaşımında ayrıca halkın geleceğe dair umutlarını ve hedeflerini şu sözlerle dile getirdi:

“Biriken işler var, hepimizi mutlu edecek hedeflerimiz var. Şimdi sıra bütün hayatın boyunca hep yaptığın gibi bilgiyle ve azimle çok çalışmakta, hedeflerimizin önündeki engelleri tek tek kaldırmakta ve yeniden gurur duyacağımız bir ülkede çocuklarımızla mutlu bir gelecek kurmakta. Sana inanıyoruz, çok güveniyoruz.”