Hayatınızda memnun olmadığınız, değiştirmek istediğiniz şeyler varsa ve yaşamınıza daha mutlu devam etmek istiyorsanız şimdi tam zamanı! Ama ilk adımı kendinizi ve düşünce biçiminizi değiştirerek başlamalısınız. Önce kendi enerjinizi yükseltip sağlıklı bir zihne ve vücuda sahip olup, bakış açınızı değiştirip yolunuza devam etmelisiniz. Peki bunu nasıl yapacaksınız?

Yoga ile yaşama sevincini hissedin, pilates ile konsantre olun ve stresle başa çıkacak kadar güçlenin, meditasyon ile berrak bir zihne sahip olun, nefes terapisi ile vücudunuzdaki enerji akışını hızlandırın ve kendi yarattığınız engellerinizden kurtulun… Mutluluğu yakalamak konusunda başarılı olabilmeniz için bedeniniz ve yaşamınız kadar bilinçaltınızı da kontrol altına almalısınız.

Hayal etmek yetmez..

Yoga eğitmeni Sibel Saraçoğlu, Yoga Yama’da beyin düşünce dilini programlama tekniği NLP’den yararlanarak, zihninizde hayatınızı değiştirmenizi engelleyen tüm kodları ortadan kaldırıyor ve yaşamınızı değiştirebileceğinize önce sizin inanmanızı sağlıyor. Saraçoğlu,  “Bilinçaltına yapılan kodlamalar, sizin düşünce sisteminizin nasıl olmasını istediğinizle alakalı yapılan kodlamalardır. Bizlerin hayatımızda bir şeyleri gerçekleştirmemiz sadece onu hayalimizde canlandırmamızla ya da harekete geçmemizle gerçekleşmiyor. Gerçekleşmesine bilinçaltı düzeyinde inanmamızla gerçek oluyor. NLP bunu en iyi sağlayan yöntemdir ve tam istenildiği gibi sonuçlar verir” şeklinde konuşuyor.

Yoga eğitmeni Sibel Saraçoğlu Yoga Yama’da 2005 yılından beri verdiği derslerle insanlara koşulsuz sevgiyi, yaşamı olumlu yaşama bilincini kazandırıyor. NLP gibi pek çok yeni tekniği başarıyla uygulayan Saraçoğlu Girne’de hizmet veren Yoga Yama’da yoga, meditasyon, pilates, nefes terapisi, çocuk yogası ve hamile yogası eğitimleri veriliyor. Saraçoğlu ayrıca yaşam koçluğu da yapıyor. Saraçoğlu Yoga Yama’yı “Yaşamlarınızda her ne tür değişim arzuluyorsanız, yaşama sevincinizi hissetmenizi sağlayacak şekilde yaşam tarzınızdaki değişimi kolaylaştıracak bir anlayışla yaklaşır. Hem sizin kişisel yaşamınızda, hem de toplumsal yaşantınızda size eşlik edecek iyi bir dosttur” şeklinde tanımlıyor.

Sibel Saraçoğlu hakkında

Yoga eğitmeni ve eğitmen eğiticisi olan Sibel Saraçoğlu, KKTC’deki ilk yoga merkezi Yoga Yama’yı 2005 yılında Girne’de kurdu. Yoga, pilates eğitmeni ve yaşam koçu olan Sibel Saraçoğlu, eğitimlerini Guru Raghuramji’den aldı. Saraçoğlu, Yoga yama’da verdiği derslerin dışında nefes kullanımı, meditasyon, yoga ve yaşam koçluğunu sentezlediği workshoplar düzenliyor ve birebir yoga eğitmenlik eğitimleri de veriyor. İletişim ve bütüncül sağlığı misyon edinen Saraçoğlu, Doğu’nun mistik uygulamaları ile Batı'nın dilsel ifadeleri arasında köprü oluşturuyor.

 

İletişim Bilgileri

İlgili Kişi: Suzan BOZDOĞAN

İletişim: 0532 641 21 24

www.sibelsaracoglu.com