Meme kanserini 2 kez yenen İnci Avcı isimli kadın, hastalıkla mücadelesi sırasında tedavi amaçlı sol göğsünü alındı.

İnci Avcı isimli duyarlı kadın 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı nedeniyle alınan göğsünün açık olduğu fotoğraflarını sanatsal bir şekilde paylaştı. Farkındalık yaratmak adına bu paylaşımı yaptığını belirten Avcı, amacının diğer kadınlara öncü olmak ve kadınların gücünü göstermek olduğunu ifade etti.

İnci Avcı, paylaşımında 30 yaşından büyük kadınlar düzenli kontrollerini yaptırmasını rica da etti.

İşte İnci Avcı’nın paylaşımının tam metni:

“DİP NOT Belki çoğunuz bu fotarafı gördüğünüzde bakmayacaksınız yada tiksineceksinz ama ben her kendime baktığımda kendimle ne kadar gurur duyduğmu bir kez daha anlayacağım      (1-31) Ekim meme kanseri farkındalık ayı ve ben bu hastalığı ikinci kez yenmiş oluyorum çok şükür  farkındalık, ayı olduğu için bende bir farkındalık yaratmak istedim ve fotoğraf çekimi gerçekleştirdim. Ersin Orkoz bu güzel fotoğraf çekimi için Ersin arkadaşıma çok teşekkür ederim  Amacım diğer kadınlara bir öncü olmak ve kadınların gücünü göstermek benim gibi bir çok kadın bu hastalıkla mücadele ediyor... Şimdi bir çok kişi meme kanseri çok kötü bir şey değil çaresi var diyorlar. Ama bizim neler yaşadığımızı nasıl bir süreçten geçtiğimizi bilmiyorlar. Bu süreci yaşayanlar lütfen kendinizi hiç bırakmayın ilk önce kendinizi sevin   aynalara  küsmeyin saçlarınız döküldü, kaşlarınız, kirpikleriniz, inan ki bunların hepsi geciyor ve geçecek biliyorum acı çekiyoruz biliyorum her damar yolu açıldığında nasıl canımız yanıyor biliyorum #kemoterapinin zehir gibi akıp damarımızda. şifa olup bize geldiğini biliyorum biz acı çekiyoruz en yakınımız bizi anlamıyor biliyorum canımız yanarken güldüğünü ama unutma bunlar geçecek  tabiki bizde izleri kalacak ama inan bana sen yeninden küllerinden doğacak sın tıpkı anka kuşu gibi saygılarımla #Benimbaşarım   

NOT: Lütfen 30 yaşından sonra #Memografini çektir erken tanı hayat kurtarır farkında ol    #memografihayatkurtarır saygılarımla    #kanserledans #memekanseri #memefarkındalıkayı #guclukadinlar #kesfet #kesfetteyiz #kanserdeğilbizgüçlüyüz #kanserhastalarınadestek”