Eşsiz lezzetteki deniz ürünü yemekleri ve sıcak ev ortamı havasındaki iç dizaynıyla hayranlık uyandırıyor

ARADIĞINIZ TÜM BALIK ÜRÜNLERİ VAR… Ocean House Fish Restoran, Gazimağusa’da Salamis Yolu üzerinde, Lion’s Garden yanında, 80 kişilik kapalı, 40 kişilik de açık ortamıyla faaliyet gösteriyor. Karides, normal kalamar, kalamar, baby kalamar, 3-4 farklı çeşitte filet balık, midye, orijinal fish and cheaps, orijinal lahos, çipura ve levrek gibi çeşitler bulunan restoranda, müşterilerin 2-3 gün önceden siparişlerine göre istenilen her tür deniz ürünü de hazırlanabiliyor. İç dizaynıyla da ön plana çıkan restoran, ziyaretçilerine restorandan çok, sıcak bir ev ortamı havası veriyor.


TUNCEL: DENİZ ÜRÜNLERİNİN EN KALİTELİSİNİ SUNUYORUZ… Restoran sahibi Erdem Tuncel, “Ocean House Fish Restoran bir balık restoranıdır, meyhane değildir” dedi. Tuncel, konseptlerinin meyhane kültüründen tamamen farklı olduğunu, balık alakart servis yaptıklarını, deniz ürünlerinin en kalitelisini müşterilerine sunduklarını kaydetti. Karideslerin üzerine yaptıkları sosun içindeki baharatlarını ve esansını yurt dışından getirdiklerini ifade eden Tuncel, ortaya çıkan tadın müşterileri tarafından çok beğenildiğini işaret etti. Ürünlerinin yüzde 90’ını ızgara olarak hazırlandıklarını söyleyen Tuncel, müşterilerinin isteğine göre kızartma da yapabildiklerini ancak standartlarının ızgara olduğunu kaydetti.
 

Ahmet İLKTAÇ
 

Gazimağusa’da yaklaşık 2 yıldır faaliyet gösteren Ocean House Fish Restoran, çeşitli deniz ürünü yemekleriyle hem yerli halkın hem de turistlerin büyük beğenisini topluyor.
Karides, kalamar, filet balıklar, midye, lahos, çipura ve levrek gibi seçeneklerin yanında dileyene dilediği deniz ürününü sunma kapasitesi olan Ocean House Fish Restoran, hijyen konusunda da asla taviz vermiyor.
İç dizaynıyla da ön plana çıkan restoran, ziyaretçilerine restorandan çok, sıcak bir ev ortamı havası veriyor.
Kısa sürede ünü ülke sınırını aşan eestoran, yerli halkın yanında dünyanın farklı coğrafyasından insanlar tarafından ziyaret ediliyor.

Tuncel: Müşteriler kendilerini

sıcak bir ev ortamında hissediyor
 

Gazetemiz NORTH CYPRUS UK’e konuşan Ocean House Fish Restoran sahibi Erdem Tuncel, restoranlarının 17 Temmuz 2017 tarihinde hizmete başladığını, 2’nci yıldönümlerine geldiklerini söyledi.
Erdem Tuncel, Gazimağusa’da Salamis Yolu üzerinde, Lion’s Garden yanında, 80 kişilik kapalı, 40 kişilik de açık ortamla faaliyet gösterdiklerini belirterek, “Yarattığımız dizaynla insanlar Ocean House Fish Restoran’a geldiklerinde restorana değil de, sıcak bir ev ortamına girdiklerini hissediyor. Rahat koltuklar, sıcak ortam... Gözü rahatsız etmeyen renkler kullanarak iç mekan tasarımı, yeşil ve çiçeklerle dolu bir ortam yarattık” dedi.
“Ocean House Fish Restoran bir balık restoranıdır, meyhane değildir” vurgusu yapan Tuncel, konseptlerinin meyhane kültüründen tamamen farklı olduğunu, balık alakart servis yaptıklarını, deniz ürünlerinin en kalitelisini müşterilerine sunduklarını kaydetti.

“Siparişe göre her tür

deniz ürünü hazırlanabiliyor”
 

Erdem Tuncel, restoranlarında karides, normal kalamar, kalamar, baby kalamar, 3-4 farklı çeşitte filet balık, midye, orijinal fish and cheaps, orijinal lahos, çipura ve levrek gibi çeşitler bulunduğunu ancak müşterilerinin 2-3 gün önceden siparişlerine göre istedikleri her tür deniz ürününü de hazırlayabildiklerini dile getirdi.
Özel partilere de ev sahipliği yaptıklarına değinen Tuncel, Mağusa’daki müşteri potansiyellerinin elit kesim olduğunu, şirket yemekleri, doğum günleri, evlilik yıldönümleri gibi etkinlikler için de tercih edildiklerini ifade etti.
Karideslerin üzerine yaptıkları sosun içindeki baharatlarını ve esansını yurt dışından getirdiklerini anlatan Erdem Tuncel, ortaya çıkan tadın müşterileri tarafından çok beğenildiğini işaret etti. Ürünlerinin yüzde 90’ını ızgara olarak hazırlandıklarını söyleyen Tuncel, müşterilerinin isteğine göre kızartma da yapabildiklerini ancak standartlarının ızgara olduğunu kaydetti.


“Müşterilerin memnuniyeti güzel

yorumlarından ortaya çıkıyor”
 

Erdem Tuncel, yerli halkın ve turistlerin ilgisinden memnun olduklarını, ancak en önemlisinin müşterilerin memnuniyeti olduğunu işaret etti, bugüne kadar aldıkları yorumların müşteri memnuniyetini ortaya çıkardığını açıkladı.
Geçmişte Mağusa’nın balık restoranı eksikliği olduğunu fark edip, bu alanda yatırım yapma kararı aldıklarını ifade eden Tuncel, konuşmasına şu şekilde devam etti:
“Biz, Mağusalılar olarak balık yemek için çok uzak yerlere gitmek zorunda kalıyorduk. Balık yemek için gittiğimiz yerlerde de karnımız hep mezeyle dolardı. Balık yemenin keyfini tam anlamıyla alamazdık. Biz de bunun dışında insanlar restoranımıza geldiğinde evlerinde pişiremeyecekleri, evlerinde yakalayamayacakları lezzeti onlar sunmak istedik. Ocean House Fish Restorana geldiklerinde ‘Evet, biz balık restoranına gittik. Balık yedik’ demelerini istedik ve bu yönde hizmeti geliştirdik. Aldığımız güzel yorumlar bundan başarılı olduğumuzu bize hissettiriyor”


“Adadaki en kaliteli balık restoranı”


Restoranının yoğun bir turist müşterisi olduğuna vurgu yapan Erdem Tuncel, özellikle Long Beach Bölgesi’nden ve Güney Kıbrıs’tan gelen müşterileri olduğunu bildirdi. Tuncel, özellikle hafta sonları Girne ve Lefkoşa’dan gelen müşterileri olduğunu söyledi. Mağusalıların da yavaş yavaş konsepte alışmaya başladıklarını işaret eden Tuncel, “Bizler Mağusalılar olarak restoran denildiğinde gittiğimiz tek yer meyhaneydi. Ama neredeyse herkes Ocean House Fish Restoran konseptine uyum sağladı” diye konuştu.
Erdem Tuncel müşteri memnuniyetine büyük önem verdiklerini kaydetti ve şöyle devam etti:
“Ziyaretçilerimizin Google formlarındaki yorumlarında oldukça temiz, hijyenik, güzel servis ve kaliteli yemekler olarak bahsedilmekteyiz. En önem verdiğimiz konu hijyendir. Restoranımız her gün 3-4 kez baştan aşağıya temizlenir. Bizim en iyi reklamımızı müşterilerimiz yapıyor”.
“Adadaki en kaliteli balık restoranı” iddiasında olduklarının altını çizen Tuncel, müşterilerinin sadece yerli halktan değil, kalitelilerini duyan dünyanın farklı ülkelerinden gelen insanlar da olduğunu aktardı. Erdem Tuncel, Google’daki yorumlarının çok büyük çoğunluğu turistlerden olduğunu işaret etti.
Tuncel, restoranlarına gelmek isteyen veya bilgi edinmek isteyenlerin kendilerine “0533-822-5000” numaralı telefon ve Ocean House Fish Restoran isimli Facebook ve Instagram hesaplarından ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.