İNGİLTERE’DEN GELECEK MİSAFİRLERİ BEKLİYOR… Dünyayı saran Koronavirüs’ün etkisiyle karşılaşan otel, yaz sezonunda sadece yerli halk tarafından ilgi gördü. Otel, salgının son bulması umuduyla, 2021 yaz sezonunda yurt dışından ve özellikle İngiltere’den gelecek misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Cennet gibi manzarasında zengin serpme kahvaltıyı kaliteyle birleştirerek misafirlerine sunan otelde, SPA merkezi içinde yer alan Türk hamamı, masaj hizmetleri, yoga seansları, çocukların keyif ve güvenle vakit geçirebileceği oyun odası bulunuyor.

   Girne Boğaz'da Ciklos mevkiinde en güzel manzaraya sahip Onar Village Tatil Köyü, yenilenen yüzü ve eşsiz hizmetiyle kapılarını açtı.

    Pegasus KKTC Direktörü ve Cyprus Xp Travel Direktörü Zeki Ziya’nın 1 yıldan bu yana işletmeciliğini yaptığı Onar Village Tatil Köyü, otel içerisindeki Ciglos Meyhane ile birlikte son zamanların tercih edilen adresi oldu.

   Dünyayı saran Koronavirüs etkisiyle karşılaşan otel, yaz sezonunda sadece yerli halk tarafından ilgi gördü. Otel, salgının son bulması umuduyla, 2021 yaz sezonunda yurt dışından ve özellikle İngiltere’den gelecek misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

   Turizmde ulaştırma, havacılık, seyahat ve lojistik alanında deneyimli bir isim olan Zeki Ziya, işletmeciliğini aldığı Onar Village Tatil Köyü, salgından etkilenmiş olsa da, Ciglos Meyhane ve serpme kahvaltı hizmetiyle oteli ön plana çıkarmayı başardı.

    North Cyprus UK Gazetesi’ne konuşan Zeki Ziya ve eşi Zehra Ziya, verdikleri hizmetleri ayrıca yönetim anlayışını anlattı.

Kalite ve güler yüzlü hizmet ön planda

Onar ailesinin sahibi olduğu ve Kıbrıs’ın kuzeyindeki ilk tatil köyü olma özelliğine sahip Onar Village, 1 yıldan bu yana Zeki Ziya ve eşi Zehra Ziya tarafından işletiliyor. Ziya ailesinin kızı Tezel ise, sosyal medyada tanıtım ayağıyla ilgileniyor. Zehra Ziya da, hizmet kalitesinin artırılmasına büyük önem veriyor. Zehra Ziya, malzeme seçiminden organizasyonlara, personelden misafirlerle kadar her ayrıntıyla ayrı ayrı ilgilenmeyi ihmal etmiyor.

    Zehra Ziya, bir otelde kendisinin de aynı ilgiyi görmek istediğini ifade ederek, kaliteli hizmete önem verirken, güler yüz gösteren çalışanlarına da güven duyduklarını söyledi.

Zeki Ziya: 2021 Haziran ayını bekliyoruz

Deneyimli iş insanı Zeki Ziya ise, otel işletmeciliği için kendi üslubunu kullanarak, ‘avaracılıktan bir de otel ve restoran işletelim dedik’ şeklinde yorum yapıyor. 2020’nin Koronavirüs salgını nedeniyle her alanda olduğu gibi turizm sektörü için de kayıp bir yıl olduğunu anımsatan Zeki Ziya, şöyle dedi:

   “Otelin işletmeciliğini aldık ve Mart ayından Haziran ayına kadar Alman ve İngiliz vatandaşlarından oluşan turist gruplarını ağırladık. Teşviklerin verilmemesi bir yanda dururken çok sürmeden Koronavirüs salgını geldi. Salgın yüzünden beklediğimiz yabancı turist sayısına ulaşamadık. Yaz döneminde yerli halkın ilgisiyle karşılaştık.

   Özellikle bayram döneminde yüzde 100 doluluk oranına ulaştık. Ancak tüm dönem boyunca salgının etkilerini ağır bir şekilde hissettik. Salgının son bulması umuduyla yeni turizm sezonu için 2021 Haziran ayını bekliyoruz. Öncelikli hedefimiz, doluluğumuzu artırmak. Misafir memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Bu nedenle güler yüzlü ve kaliteli hizmetle misafirlerimizi ağırlamak istiyoruz”.

Ciklos’un eşsiz manzarasında meyhane keyfi

Onar Village Tatil Köyü’nde konaklamanın yanı sıra otel içerisinde yer alan Ciglos Meyhane, açıldığı ilk günden bu yana memnuniyet getirmeye devam ediyor. Mekan, leziz mezeleri, ara sıcakları ve kebabıyla meyhane keyfi yapmak isteyenlerin yeni adresi oldu. Özellikle gün batımında kadehinizi yudumlarken bakmaya doyamayacağınız eşsiz bir ambiyans yaşamak mümkün.

Serpme kahvaltı çok beğenildi

Son yıllarda sıklıkla tercih edilen serpme kahvaltı da, otelin verdiği hizmetlerden bir diğeri. Onar Village, Ciklos’un eteklerindeki otelin cennet gibi manzarasında zengin serpme kahvaltıyı kaliteyle birleştirerek misafirlerine sunuyor. Kahvaltının ardından otelde bulunan havuzu kullanarak serinlemek de mümkün.

    Otelde ayrıca, SPA merkezi içinde yer alan Türk hamamı, masaj hizmetleri, yoga seansları ve çocukların keyif ve güvenle vakit geçirebileceği oyun odası bulunuyor.

   Onar Village’te birçok kaliteli hizmetin yanı sıra doğum günü, nişan ve düğün töreni gibi özel gün organizasyonları da yapılabiliyor.

   Otel hizmetleri ve Ciglos Meyhane ile ilgili Facebook’taki Onar Village isimli hesaptan ya da +90 548 844 50 01  +90 392 815 58 50/ 51 numaralı telefonlardan bilgi almak mümkün.