Ham Hum Şaralop Partisi Genel Başkanı Şükrü Demirbaş, Meclis’te yaşanan nisap krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan Demirbaş, ülkenin zor günlerden geçtiği bu dönemde her vekilin nisaba destek sağlamasının boynunun borcu olduğunu söyledi.

Kendisinin bugün vatandaş olup, Meclis’te vekil olmuş olması halinde, karşılığı olmak koşulu ile nisaba tereddütsüz destek vermiş olacağını belirtti.

Ülke ekonomisinin halinin ortada olduğunu, vekil maaşlarının da yeterli olmadığını savunan Demirbaş, kendisi bugün vekillik görevini yapmış olsaydı, kendi kişisel bütçesini düşünerek yeterli maddi karşılığı almak kaydıyla nisaba destek verip, oturumun açılmasını sağlamış olacağını dile getirdi.

Nisabı sağlayamayan hükümet yetkililerine de seslen Genel Başkan Demirbaş, hükümet bir yoklama daha yaparak yarın nisabın sağlanmasını sağlaması gerektiğini aktardı ve şu ifadelerde bulundu:

“ Almadan vermek Allah’a mahsustur. Vekiller arasında bir şeyler alma karşılığında nisaba destek verecek çıkacaktır. Demirbaş ayrıca utanan milletvekilleri adına komisyon almak kaydıyla arabuluculuk yapıldığına da dikkat çekti. Elinizi korkar alıştırmayın. Verin ki daha çok gelsin. Ha gayret…”

Günün sözü: Almadan vermek Allah’a mahsus…

Mizah