Kısa bir süre önce “Aşk Yüzünden” isimli ilk albümünü piyasaya süren Londralı sanatçı Yıldız Rezva, Dubai tatilini tamamlayarak geçtiğimiz günlerde Londra’ya geri döndü.

Uzun süre düşlediği Dubai tatilinin ardından magazin muhabirimizin sorularını yanıtlayan genç sanatçı albümünde yer alan ‘Olacağı varmış oldu ya’ isimli şarkısına klip çekmeden önce Dubai’ye bir tatil gerçekleştirdiğini söyledi. Önümüzdeki günlerde İstanbul’da bir konser vereceğini kaydeden genç sanatçı, bu konserde ünlü bir sanatçı ile düet yapacağını vurguladı. Dubai tatilinin çok keyifli geçtiğini belirten Yıldız; “uzun süreden beri gidip de görmek istediğim bir yerdi Dubai. Gittim ve gördüm, gerçekten harika bir yer” diyerek tatilinin çok güzel anılarla dolu geçtiğini ifade etti. Londra ve İstanbul arasında mekik dokuyan güzel sanatçı İstanbul’da ‘Marka’ isimli bir mekanda sahne aldığını bu nedenle de sürekli olarak İstanbula gidip geldiğini vurguladı.

Magazin muhabirimizin ısrarlı soruları karşısında yakın bir tarihte evililik hazırlıklarına başlayacağını söyleyen Yıldız, evleneceği kişinin ismini bir sır gibi sakladığını vurguladı.