Dünyanın en çok kazanan aktörü ünvanına sahip Dwayne Johnson, komedyen Paul Reiser’in Beverly Park’taki lüks evini nisan ayı başında satın aldı. 48 yaşındaki ABD'li oyuncunun yeni malikanesinde; altı yatak odası ve 12 banyo bulunuyor.

Johnson’ın yeni evindeki komşuları arasında; Denzel Washington, Eddie Murphy, Sofía Vergara, Sylvester Stallone ve Rod Stewart gibi ünlü isimler yer alıyor.

14 bin metrekarelik bir alanı kaplayan lüks malikanenin içinde; tenis kortu, açık hava havuzu ve spa, kapalı havuz, büyük bir spor salonu, kayıt stüdyosu olan bir müzik odası, sinema salonu gibi akla gelebilecek her türlü olanak ve asansör yer alıyor.

Dwayne Johnson, 27,8 milyon dolara satın aldığı (yaklaşık 231 milyon TL) yeni evini 2019 yılında evlendiği eşi Lauren Hashian ve kızları Tiana Gia-Jasmine ile paylaşıyor.

Öte yandan ünlü oyuncu, birkaç ay önce de 2019 yılında 9 milyon dolara satın aldığı geniş bir arazi üzerine inşa edilmiş olan havuzlu çiftlik evini 7.5 milyon dolara satışa çıkarmıştı.

Forbes verilerine göre dünyanın en çok kazanan aktörü olan Johnson’ın servetinin tam 320 milyon dolar olduğu biliniyor. The Rock, 2020 yılında 87,5 milyon dolar kazandı.

FOTOĞRAF: BACKGRID UK