Her yaptığı olay olan, paylaşımları on binlerce beğeni alan Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyayı gezmeye devam ediyor. Magazin gündemi ise son günlerde 'Şeyma Subaşı hamile mi?' sorusuyla çalkalanıyor.

St. Tropez'de Eylül 2017'de dünyaevine girdiği ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Kasım 2018'de anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisiyle evlilik hazırlığı yapıyor.

Subaşı, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda, Mohammed Alsaloussi ile düğünlerine katılacak misafirler için davetiye listesi yaptıklarını ve çok heyecanlı olduğunu açıklamıştı.

Sevgilisini çalışırken görüntüleyen Şeyma Subaşı, "Yes my love, work harder for me please" (Evet aşkım, benim için daha çok çalış) mesajıyla herkesi şaşırtmıştı.

Mohammed Alsaloussi ile tatilin keyfini çıkaran Subaşı, Ibiza'da çekilen pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor. 30 yaşındaki sosyal medya fenomeninin, Kanlı Ay Tutulması paylaşımında, her pozunda eliyle karnını gizlemesi dikkatlerden kaçmadı.

Şeyma Subaşı'nın takipçileri; "Hamile sanırım", "Göbek çıkmış", "Hamile gibi", "Kesin hamile", "Kilo da almış", "Hamile, el sürekli göbekte" şeklinde yorumlar yaptı.

'Hamilelik' haberleriyle ilgili henüz bir açıklamada bulunmayan fenomen, son olarak Instagram hesabının hikaye bölümünden bikinili görüntüsünü yayınladı.

Ayna karşısında elinde telefonda kendini görüntüleyen Subaşı'nın, özellikle karın bölgesine de zoom (yakınlaştırma) yapıp, göbeği olmadığı mesajı vermesi dikkatlerden kaçmadı.