Son dönemde magazin manşetlerinden düşmeyen Serenay Sarıkaya, sessiz sedasız 'dünya markası' oldu. 28 yaşındaki güzel, İtalyan lüks mücevher markası Bvlgari ile çok özel bir iş birliği yaptı.

Serenay Sarıkaya'nın, Bvlgari'nin Türkiye'deki ilk elçisi olduğu duyuruldu. Ünlü oyuncu, bir yıl boyunca markayla devam edecek iş birliğinin ilk adımı olarak Milano'ya gitti.

Sarıkaya, organizasyonun ilk etkinliğinin gerçekleştiği Milano’nun meşhur La Scala’sında seçkin davetlilerle birlikte büyüleyici bir müzik ziyafetinin tadını çıkardı.

COVID-19 önlemleri dahilinde dünyanın dört bir yanından seçkin davetlilerle bir araya gelen oyuncu, bundan sonra artık sık sık yurt dışında olacak.

Takvim'de yer alan habere göre; Serenay Sarıkaya, markanın koleksiyonuna ait 330 bin euro değerinde kolye ve 45 bin euroluk yüzük taktı. Takıların toplam değeri yaklaşık 4 milyon TL.

İtalyan lüks mücevher markası Bvlgari, aralarında Bella Hadid'in de olduğu dünyaca ünlü yıldız ve modellerle iş birliği yaparak dillere destan mücevherlerini tanıtıyor.

Yer aldığı projeler kadar yaşadığı aşklarla da konuşulan Serenay Sarıkaya'nın, son olarak iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.