Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'la birlikte oyuncu kadrosunda yer aldığı 'Masumiyet' dizisi final yapan İlayda Alişan'ın, rol arkadaşı Serkay Tütüncü ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Genç oyuncu, aşk dedikodularına, "İddialar yalan. Uzun zamandır hayatımda kimse yok. Bu söylentiler beni yıpratıyor. Üzülüyorum. Aşka değil, kariyerime odaklandım" demişti.

Ancak İlayda Alişan'ın yalanlamasına karşın kendisinden beş yaş büyük meslektaşı Serkay Tütüncü ile aşkının ilk fotoğrafı, geçtğimiz günlerde Bodrum Gümüşlük'te ortaya çıkmıştı.

Kahvaltı yaptıkları mekandan ayrıldıktan sonra el ele Gümüşlük sahilinde yürüyen ikili, "fotoğrafları yayınlamayın" dedikleri tatilde birlikteliklerini gözler önüne sermişti.

Objektiflerin görüntü aldığını gören 25 yaşındaki güzel, "Koş Serkay, bizi çekiyorlar. Müdahale et. Son günümüzde de yakalanılmaz ki" diyerek panikle sevgilisine seslenmişti.

Kendilerini görüntüleyen gazetecilerin yanına gelen Tütüncü, "Kimse bilmiyor. Saklayarak yaşıyoruz, ne menajerlerimiz ne de en yakın arkadaşlarımız aşk yaşadığımızı bilmiyor. Fotoğrafları yayınlamayın, çok yıpranırız" demiş, ancak gazetecileri ikna edememişti.

Mynet'in haberine göre; İlayda Alişan, çevresine ve hayranlarına karşı yaşadığı mahcubiyetin ardından spor hocasına da mahcup oldu. Tatil ve dizi çekimleri nedeniyle sporu çok aksatan oyuncu, spor hocasının sitem ettiği videoyu paylaşarak, "Bundan sonra seni hiç üzmeyeceğim." dedi.