Londra’nın sevilen ve saygın iş adamlarından Euromed Maritime Taşımacılık Şirketi’nin sahibi Hasan Gazioğlu, geçtiğimiz hafta görkemli bir düğün töreni ile kızı Ebru’yu evlendirdi.

Covent Garden bölgesinde bulunan The Grand Connought Rooms’da  Zekiye ve Yusuf Kahveci çiftinin yakışıklı oğlu Mustafa Kahveci ile yaşamını birleştiren güzeller güzeli Ebru’nun mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Oldukça renkli geçen düğün töreninde Ebru’nun annesi Mine ve babası Hasan Gazioğlu ile damadın annesi Zekiye ve babası Yusuf Kahveci, tüm konuklarıyla yakından ilgilendi.

Gelin ile damadın akraba ve yakın aile dostlarının hazır bulunduğu törende Ebru salona babasının kolunda girdi. Duygulu anların yaşandığı düğün töreninde Ebru ve Mustafa adeta mutluluğun resmini çizmişlerdi. Uzun bir tebrik kuyruğunun oluştuğu törende genç çift tebrik ve takı yağmuruna tutulmuştu. North Cyprus UK Magazin Servisi olarak bizlerde Ebru ve Mustafa’ya yaşam boyu nice güzel ve mutluluklarla dolu yarınlar diyoruz… Herşey gönlünüzce olsun…