Londra’nın en gözde eğlence mekanlarından biri olan Cyprus Meze Bar &Restaurant yeni sezona yepyeni bir yönetimle “Merhaba” dedi…

Londra’nın sevilen çiftlerinden, LNC TV Production Ltd sahipleri Neslihan&Kemal Altunç yönetiminde geçtiğimiz hafta kapılarını yeniden açan restoran, konuklarına nezih bir gece yaşatttı.

 

Ezgi ilk kez
Kıbrıs’ın sevilen sanatçılarından Ezgi, yeni yönetimle birlikte Cyprus Meze Bar sanatçılarının yeni yüzü oldu. Geçtiğimiz hafta Londra’ya gelen genç sanatçı, Doğan Akın, Kerem ve İbrahim Sayın ile birlikte ayni sahneyi paylaştı. Oldukça başarılı bir sahne performansı sergileyen Ezgi, izleyenlere coşku dolu saatler yaşattı. Londra’da ilk kez sahne aldığını kaydeden genç sanatçı, Cyprus Meze Bar gibi nezik bir restoranda sahne almaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

 

Eğlencede yepyeni bir anlayış
Cyprus Meze Bar Resaurant yöneticilerinden Kemal Altunça Magazin Muhabirimize yapmış olduğu açıklamada kendisin bu sektöre hiç de yabancı olmadığını, tüm birikimlerini Cyprus Meze’ye taşıdığını ve bunda da başarılı olacağını kaydetti. Restoranı devralmakla birlikte birtakım yeniliklere giriştiklerini yapılan tadilat ile birlikte geçtiğimiz hafta kapılarını eğlence dünyasına açtıklarını ve herkesten büyük takdir aldıklarını söyledi. Cuma ve Cumartesi gecelerinin dopdolu geçtiğini belirten genç iş adamı, restorandaki eğlence gecelerini ‘Adım adım Londra’ proğramı ile birlikte Kıbrıs’a da taşıdıklarını ifade etti.