Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün Etiler'de yeni aldığı lüks motosikletiyle objektiflere takıldı.

Rol arkadaşı Özge Özpirinçci’nin doğum günü kutlaması öncesi yeni motoruyla gezintiye çıkan Kıvanç Tatlıtuğ, bir mekana girerken görüntülendi.

Motor üzerinde tüm güvenlik önlemlerini alıp kaskını takmayı ihmal etmeyen oyuncu, yıllar önce geçirdiği trafik kazası sonrası önlemleri sıkı tutuyor.

Motor kullanan kişilere örnek olan 37 yaşındaki Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni oyuncağının fiyatının 350 bin TL olduğu öğrenildi.

Ünlü oyuncu, 2013 yılında yaptığı kaza sonrası uzun süre motosiklet kullanmamıştı. Annesine bir daha motosiklet kullanmayacağına dair söz verdiği yönünde haberler çıkmıştı.

Özge Özprinçci ile başrol oynadığı 'Bir Denizaltı Hikayesi’ dizisinin çekimlerinin devam ettiğini söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, “Güzel bir proje geliyor. Çok heyecanlıyım. Yepyeni bir tür yapıyoruz ve bu çok heyecanlı olacak. Ben de daha önceden denemediğim için heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Ekibimiz çok iyi, oyuncu arkadaşlarım harikalar. Son derece mutluyum ve keyifliyim” demişti.

Dijital platformda yayınlanacak olan 'Bir Denizaltı Hikayesi' dizisinin çekimleri İzmir Foça'da devam ediyor. Dizi; denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman'ın hikayesini konu alıyor.

Geçtiğimiz aylarda yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile gittiği hastanede yapılan test sonucu zatürre olduğu anlaşılan oyuncu, rahatsızlığından uzun bir zaman sonra yapılan test sonuçlarında korona salgınına yakalandığını söylemişti.

Yakışıklı oyuncu, “Rahatsızlandım ve rahatsızlandıktan çok sonra teşhis koronavirüs ile zatürre. Şu anda birbirinden çok ayırt edilemediği için rahatsızlandıktan çok sonra farkına vardık ki ben önceden bunu geçirmişim. Ama bu bir zatürre olarak kayıtlara geçmişti. Ondan sonraki testler sonucunda bunun olduğunun fark ettik. Böyle geldi geçti” ifadelerini kullanmıştı.