TLC kanalında yayınlanan Extreme Sisters yani Sıra Dışı Kız Kardeşler adlı yeni reality şovda Avustralyalı tek yumurta ikizleri, aynı adamla nişanlandı.

Televizyon şovunda, 35 yaşındaki Avustralyalı tek yumurta ikizleri Anna ve Lucy DeCinque, erkek arkadaşları Ben'i nasıl paylaştıklarını ve aynı anda bebek sahibi olmak istediklerini anlatmıştı.

35 yaşındaki Anna ve Lucy DeCinque, 2011'den beri beraber oldukları 37 yaşındaki elektrikçi Ben Byrnes'le evlenecek. DeCinque kardeşler, "Biz sadece tek bir kişi olduğumuzu düşünüyoruz" diyerek kardeş sevgisini farklı bir aşamaya taşıyor.

SEKİZ YILDIR BİRLİKTELER

SEKİZ YILDIR BİRLİKTELER 

Anna ve Lucy, sekiz yıldır erkek arkadaşları Ben ile ilişki yaşıyorlar ve kendisinin de bir ikizi olduğu için aralarındaki bağı anladığını söylüyorlar.

Aynı kıyafetleri ve mücevherleriyle ikiz kardeşler, "Bizim için bir erkek arkadaş paylaşmak, her zaman birlikte olabilmemiz anlamına geliyor" ifadelerini kullanıyor.

Şoke edici ilişkilerini anlatan Lucy, "Bu ilişkide kıskançlık yok." diyor ve ekliyor: "Mesela, Ben Anna'yı öperse hemen sonra beni öpüyor." Televizyon şovunun yayınlanan fragmanında, Anna ve Lucy'nin Ben'le birlikte el ele yürürken, dikkatlice eşit ilgi gösterdikleri dikkat çekiyor.