Bronz tenini saatlerce güneşin altında yatmaya borçlu olan Eda Taşpınar, koronavirüs pandemisi döneminde de sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

ÇATIDA GÜNEŞLENDİ

ÇATIDA GÜNEŞLENDİ

Sosyetik güzel, pandeminin ilk günlerinde evden çıkamayınca çatıya çıkmıştı. Kendine dikkat çeken yeni bir yöntem seçen Taşpınar, bikinisini giymiş ve havlusunu serip, Rumelihisarı'nda bulunan dairesinin çatısında güneşlenmişti.

Koronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl yurtdışına çıkamayan Eda Taşpınar, sınırlar açılır açılmaz Meksika'ya gitmiş ve burada iki ay tatil yapmıştı.

Meksika'nın ardından New York'ta giden 41 yaşındaki sosyetik güzel, meşhur pozlarını bu kez New York'ta verip, sosyal medyasından paylaşmıştı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19'a karşı Pfizer-BioNTech aşısı olmak için New York'a giden Taşpınar, aynı zamanda tatilin tadını çıkarmıştı.​​​​​​​

6OLAY FOTOĞRAF

OLAY FOTOĞRAF! 

Tatillere doymayan Eda Taşpınar, 598 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladığı iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi

​​​​​​​

Sosyal medya pozlarını yorumlara kapatması dikkat çeken Eda Taşpınar, son olarak paylaştığı çıplak fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı.

​​​​​​​

Deri koltuk üzerinde poz veren ünlü isim, 5 binden fazla beğeni alan Instagram gönderisine, "Aşkı, binlerce arının kanımı bala çevirmesi gibi uğulduyor içimde" notunu düştü.