Babasını kaybederek tarifsiz bir acı yaşayan Youtuber Duygu Özaslan, sosyal medya hesabından yayınladığı pozlar nedeniyle eleştirilerin hedefi oldu.

Basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf ile birlikte yeniden Bodrum'a giden fenomene, iddialı pozlarının ardından bazı takipçilerinin tepkisini çekti.

Özaslan'ın paylaşımına; "Baban vefat etti hala etkileşim peşindesin", "Babanı yeni kaybetmedin mi? Biraz acını yaşasaydın" şeklinde yorumlar geldi.

Duygu Özaslan, bir takipçisinden gelen çirkin bir mesajı ise Instagram hesabının hikaye bölümünden ifşa ederek, söz konusu mesaja sert yanıt verdi.

"Yüzün çok soluk görünüyor, her fotoğrafında öyle. Ne çabuk atlatıyorsunuz, İnsanın babası ölmüş, babası. Nasıl fotoğraf çekilme arzusunda olabiliyorsun? Nasıl emoji koyup resimler paylaşabiliyorsun?"

"Gerçekten iğrenç görünüyorsun, tüm samimiyetimle söylüyorum. Sentetik dünyanın vasat profillerinden birisin. G..n de batsın, bikinin de batsın. Duygusuz pislik."

"Bu konuda her gün aldığım çok çirkin, hadsiz, nasıl bir zihniyetle yazıldığına inanamadığım, bana göre insanlık dışı mesajlardan yalnızca biri. Piyango size çıktı bugün..."

"Belki bir nebze utanırsınız diye paylaşıyorum. Enerjimi negatife fokuslamayı hiçbir zaman seçmiyorum. Hele böyle kötü niyetlere hiç. Sağlıkla ve sevgiyle kalın."