Ülkemizin sevilen iş insanlarından, dürüstlüğü, çalışkanlığı ve yardımseverliğiyle bilinen Döveç Construction Direktörü Burçin Döveç, yeni yaşını kutluyor. Burçin Döveç’e sevenleri doğum günü dolayısıyla kutlama yağmuruna tuttu, Döveç’in bu yıl da doğum gününü unutmadı.

Kendisine gösterilen ilgiye sosyal medya hesabından da teşekkür eden Döveç, “gerçek manasıyla bir yıl yaşamak, bin yıl yaşıyor gibi yapmaktan çok daha güzelmiş bunu biriktirdiğim güzel dostluklardan daha iyi anladım” dedi.

İşte Döveç’in ilgili paylaşımının tam metni:

“Sevmek, Sevilmek, Değer Görmek Harika bir duygu. O kadar çok güzel şey yapmışım ki geçen bir yılda… Gerçek manasıyla bir yıl yaşamak, bin yıl yaşıyor gibi yapmaktan çok daha güzelmiş bunu biriktirdiğim güzel dostluklardan daha iyi anladım bugün. Arayan, mesaj atan, ziyarete gelen ve varlığı ile yanımda olan tüm Dostlarıma , Arkadaşlarıma ve Aileme çok teşekkür ederim. Şunu gördüm ki ben dünyanın en şanslı insanlarındanım. İyi ki hepiniz hayatımda ve yanımdasınız. .. Doğum günüm sizlerle çok daha güzel.. İyi ki varsiniz…”