Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019'da evlenmiş ve aynı yıl çocukları Kuzey'i kucaklarına almıştı. Çiftin ikinci bebekleri Mete de geçtiğimiz ay dünyaya gelmişti. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Berfu Yenenler, son paylaşımıyla takipçilerini güldürdü.

Yaz için eşi ve iki çocuğuyla birlikte Alaçatı'da 250 bin TL'ye tuttukları villaya giden Berfu Yenenler, havuz başı pozunu yayınladı.

Fotoğrafta kendine ve eşine photoshop ile karın kası ekleyen Yenenler, gönderisini; "Yaza bomba gibi giriş yapıyoruz" diyerek paylaştı.

Aynı kareyi kendi hesabından yayınlayan 37 yaşındaki ünlü oyuncu ise "Ufak dokunuşlar benim de hakkım" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Berfu Yenenler, geçtiğimiz hafta da pandemi döneminde spor ve diyetle zayıflayan ancak sonrasında yeniden kilo alan eşini diline dolamıştı.

Sosyal medya hesabından eşi ve oğlu Kuzey ile birlikte olduğu bu karesini yayınlayan 26 yaşındaki Yenenler, kendini ve oğlunu photoshop ile değiştirerek; paylaşımına, "Madem evin babası zayıflayamıyor, biz şişmanlarız nedir ki..." notunu düşmüştü.