Kısa bir süre önce yollarını ayıran Babutsa Grubu solistleri Soner Türsoy ve Ali Sönmez ayni sahnede buluştu.

Hizmete başladığı günden günümüze kadar Cyprus Garden Restaurant’ta sahne alan Soner’in ardından kendisine gelen teklif üzerine Cyprus Garden’da sahne almaya başlayacak olan Ali Sönmez, Soner ile ayni sahnede ayrı ayrı sahne alacak.

Yollarının ayrılmasından sonra Babutsa Grubu olarak değil de Babutsa Soner ve Babutsa Ali isimleriyle sahne almaya başlayan her iki sanatçının hayranlarından gelecek olan talepler doğrultusunda ayni sahneyi birlikte paylaşıp paylaşmıyacakları da merak konusu oldu.

Ali Sönmez Sosyal Paylaşım Sitesi Facebook üzerinden yapmış olduğu paylaşımda 6 Eylül tarihi itibarıyle Cyprus Garden’da sahne almaya başlayacağını duyurmuştu.

 

Sönmez Palm Beach’te
Babutsa Grubu’nun dağılmasından sonra bağlı bulundukları European Recorders Plak Şirketi’nin davetlisi olarak Kıbrıs’a gidecek olan Sönmez’in Mağusa’da bulunan Palm Beach Hotel’de sahne alacağı açıklandı.

Konuyla ilgili gazetemize bir açıklamada bulunan European Recorders Plak Şirketi sahib Acar Acabey, Ali Sönmez’in kendisinin davetlisi olarak Kıbrıs’a gideceğini ve sanatçının 2 - 9 Agustos tarihlerinde burada bir konser vereceğini söyledi. Sönmez’e ‘Manyak’ isimli single bir album hazırlıklarını tamamlama aşamasına geldiklerini de söyleyen Acabey, bu şarkının bomba gibi patlayacağını kaydetti.