North Cyprus UK

Lefkoşa’nın bilinen güzellik merkezi Dafne, dün şüpheli bir covid-19 vakası sebebiyle, test sonuçları çıkana kadar, salonun kapalı olduğunu duyurmuştu.

Merkez, dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada salon çalışanlarından birinin test sonucunun pozitif olduğunu ve tüm ekibin karantinaya girdiğini açıkladı.

Açıklama şöyle:

“Değerli müşterilerimiz, salonumuz çalışanlarının testleri sonuçlanmış olup, 1 pozitif vakaya rastlanmıştır. Tüm ekibimiz 14 gün karantinaya girecektir. Yasa gereği çalişan ismini paylaşmamız mümkün değildir. Salonumuza gelen tüm müşterilerin kaydı olup, bundan sonraki süreci Sağlik Bakanlığı yürütecektir, gerek görüldüğü takdirde yakın temaslılara bakanlık tarafından ulaşılacaktır.

Salonumuz pazar ve pazartesi günleri önceden belirlediğimiz izin dolayısı ile kapalı olmuş olup, pazartesi akşam gelişen bir durum dolayısıyle 01.09.2020 salı günü de tedbir amaçlı yapılan PCR testlerinden dolayı gün içerisinde kapalı kalmıştır. Son 3 günlük süreçte salonumuzda hiçbir hizmet verilmemiştir.

Sizleri bu süreçte elimizden geldiğince bilgilendirmeye devam edecegiz. Salonumuz bir süre kapalı olacaktır. Gün içerisinde arayan, soran, iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederiz.”