Misli KADIOĞLU

 

Yaz ayları denilince akla ilk gelen seçkin mekânlardan Çatalköy’de yer alan Shayna Beach Club, bu yaz da 7’den 70’e herkese unutulmaz anları garantiliyor. İster huzurlu bir ortamda, dağ ve deniz manzarasında güneşlenerek denizin keyfini çıkarın, isterseniz de kalite ve lezzeti bir arada bulacağınız restoranın zengin menüsüyle öğle ve akşam yemeklerinizle kendiniz ve sevdiklerinizi ödüllendirin…
Milyonlarca gezginin, seyahat planlaması yapmasına yardımcı olacağı bilgiler, öneriler ve fikirlerin bulunduğu Tripadvisor sitesi tarafından 2014 Mükemmellik Sertifikası’yla kalitesini taçlandıran Shayna Beach Club’la bu yazınızda güzellikleri tecrübe edeceksiniz.

Lezzetli balık Shayna’da yenir

2009 yılında plaj olarak hizmete başlayan Shayna Beach Club, restoranı, atıştırmalıklar için büfesiyle hizmete devam ediyor. Sabah kahvaltı servisiyle güne güzel başlamanın en güzel fırsatını sunan Shayna Beach Club, öğle yemeği ve akşam yemeğinde zengin deniz ürünleri, balık mezeleri, günlük taze balık çeşitleri, kebap çeşitleriyle hem göze hem de mideye hitap ediyor. Shayna’nın Balık Fix Menüsünü denememişseniz, çok şey kaçırdınız. Özgün bir lezzet ve kaliteli bir sunumla Shayna’nın müdavimi olacaksınız.

Stres atmak ve rahatlamak isteyenlere…

Çocuklu aileler için çocuk oyun parkı, ister kumda isterseniz de iskelede isterseniz de çimde güneşlenme fırsatı… Plajda soğuk içeceğinizi içip serinleyebileceğiniz, kahvenizi yudumlayıp bir şeyler atıştırabileceğiniz beach bar. Yoğun ve yorgun geçen günlerin stresini atmak, biraz rahatlamak isteyenler içinse, Shayna Beach Club’da 3 yıldan buyanadır plajda masaj hizmeti yer alıyor. İşinde uzman kişilerce yapılan masajla denizin ve güneşin keyfini daha da fazla hissedeceksiniz. Şezlong, şemsiye, kabin, duş gibi plaj hizmetlerinden yararlanmak isteyenler yalnızca 10 TL vererek bu eşsiz mekanın keyfini çıkarabilirler.

Son günlerde Ruslarda artış

Shayna Beach Club işletmecisi Deniz Bardi, her yıl artan müşteri kitlesiyle karşılaştıklarına işaret ederek, tercih edilen bir mekan olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Bardi, özellikle bu yıl Rus müşterilerinin artışına dikkat çekerek, İngiliz ve Türk müşterileri yanında Ruslardan da yoğun talep gördüklerini sözlerine ekledi.