Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu Ersin Tatar’ın formalite icabı yoğun bakımda tutulduğunu kalp krizi gibi ciddi olaylardan sonra mutlaka hastaların yoğun bakımda dinlendirilmesi gerektiğinin bilindiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Eroğlu Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde bu sabah anjio olan UBP Milletvekili Ersin Tatar’ı ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, başarılı bir anjiyo geçiren Tatar’ın ilgili damarındaki pıhtının alındığını, stent takıldığını ve şu anda herhangi bir sıkıntı hissetmediğini söyledi.

Eroğlu kendilerini memnun eden tarafın Tatar’ın durumunun gayet mükemmel olması ve hayati tehlikenin bulunmaması olduğunu kaydederek, Tatar’ın 3-5 gün dinlenmenin ardından siyasi hayatına geri döneceğine inandığını söyledi.

Ersin Tatar’ın bir müddet kendini yormaması gerektiğini söyleyen Eroğlu, Tatar’ın çok hareketli ve her gününü dolu dolu geçiren bir yapıya sahip olduğunu, fakat bundan sonra kendisine daha rahat bir çalışma ortamı sağlaması gerektiğini ve bu konuda eşine ve yakınlarına büyük görevler düştüğünü ifade etti.