Ülkemizdeki oteller zincirinin en önemli halkalarından biri olan Acapulco Resort Convention SPA&Casino Hotel, büyümeye devam ediyor.

Otel yönetimi, 2016 yılı için projelendirilen, tesisleşmede oteli birkaç adım ileriye atan ve ‘Kuzey Kıbrıs’ın en büyük aquası’ sıfatını taşıyan parkı hizmete açtı. Otelin Pazarlama Müdürü Özer Özbilen, hem turistler hem de ada halkı için yatırımların süreceğini duyurdu.

Özbilen, “Tesisleşmede dev adımlar attık. Birçok ilki ülkemize kazandırarak tatil anlayışını ileriye taşıdık. Kuzey Kıbrıs’ın ilk kongre merkezi, aqua park ve deniz suyu arıtma tesisini Acapulco Hotel müşterilerine kazandırdık. Bu yıl gelen turistlerin ve yerli halkın daha fazla eğlenmesini sağlamak, müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla 24 bantlı aqua projesini hayata geçirdik. Kuzey Kıbrıs’ın en büyük aquasını yaptık” dedi.

2-6 yaş, 6-12 yaş, 12 yaş ve üstü gruplar için kaydıraklar yaptıklarını ifade eden Özbilen, hem çocukların hem de yetişkinlerin kullanabileceği bölümlerin özenle tasarlandığını belirtti.

Yepyeni SPA ve sağlık merkezi hizmette

Yeni aqua park yanında 3 bin 500 metrekarelik yeni SPA ve sağlık merkezini de hayata geçirdiklerini söyleyen Özbilen, merkesin yenilenmek ve detox programlarıyla rahatlamak isteyenlerin vazgeçilmezi olacağını belirtti.

Özbilen, geniş bir alanda özenle hizmet veren merkezden memnun kalınmamasının imkansız olduğunun altını çizdi.

Bu yaz sezonunda otelin doluluk oranını artırmak ve misafirleri memnun uğurlamak için çalıştıklarını söyleyen Özbilen, “Zor bir sene geçiriyoruz. Dünyada ve Türkiye’de artan terör olayları her sektörü etkiliyor. En güvenli ülkelerden biri olan Kuzey Kıbrıs da dolaylı olarak bundan etkilenmektedir. Buna rağmen biz yatırımlarımıza devam ettik” dedi.

“Yedi cankurtaran görevde”

Otelin güvenliğiyle ilgili de bilgi veren Özbilen, otelde yedi cankurtaran bulunduğunu söyledi.

Denizde, havuzda ve aqua parkta görevlilerin güvenliği sağladığını ifade eden Özbilen, çocuklu ailelerin gönül rahatlığıyla otelde vakit geçirebileceğini belirtti.

Özbilen, animasyon ekiplerinin de yer aldığı tesiste, misafirler için her şeyin düşünüldüğünü söyledi.

Organik çiftlikten, açık büfeye

Otelin en önemli özelliklerinden biri de açık büfesi… Otele ait çiftliklerde üretilen ürünlerle donatılan açık büfe, sağlıklı ve lezzetli yemekler sunuyor.

Cazip fiyatlarıyla halkı tatile davet eden otel yönetimi, 12 yaşa kadar olan çocuklara ücret almıyor… Temmuz ve ağustos aylarındaki fiyatı ise, kişi başı 245 TL’den başlıyor.