North Cyprus UK

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman’ın Cumhurbaşkanlığı vizyonunu açıklamak üzere bu gece saat 20.00’de Büyük Han’da gerçekleştireceğini duyurduğu etkinliği halka kapalı yapmaya karar verdi.

Erhürman yaptığı açıklamada, insanları salgından korumak adına açıklamayı yalnız yapacağını belirterek, açıklamanın bazı TV kanallarından canlı olarak izlenebileceğini duyurdu.

Erhürman’ın açıklaması şöyle: 

“Bu akşam saat 20:00'de Cumhurbaşkanlığı vizyonumuzu açıklıyoruz. Aylardır yaptığımız uyarılara kulak tıkayarak, ciddiyetsizliğin, sorumsuzluğun ve basiretsizliğin bu halkın asla unutmayacağı en kötü örneğini sergileyenlerin yarattığı ortamda insanlarımızı korumamız gerekiyor. O nedenle aldığımız kararla bu akşamki açıklamayı tek başıma yapacağım. Açıklamayı yaparken, yüreği bu halkın varlığını, kültürünü, kimliğini geleceğe taşımak için atan tüm yurttaşlarımı yanımda hissedeceğimden eminim.

Açıklamamız, Genç TV, Kanal SİM, TV 2020 (Diyalog TV), Kanal T, Ada TV, Kıbrıs Postası, Haber Kıbrıs, Havadis TV, Gıynık TV ve Hakikat TV tarafından canlı yayımlanacaktır.”