Demokrat Parti’de (DP) bugün bayramlaşma töreni düzenlendi.

DP Genel Merkezi’nde yer alan geleneksel bayramlaşma, 10.00-11.30 saatleri arasında gerçekleştirildi, DP Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Denktaş ile parti üst düzey yetkilileri, partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

DP’den yapılan açıklamaya göre, bayramlaşma törenine; DP Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, eşi Müge Denktaş, Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Hüseyin Avkıran Alanlı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova, DP Genel Sekreteri Mehmet Erol Aktoprak, DP Genel Saymanı Hasan Tosunoğlu, DP Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak, bürokratlar, parti üst düzey yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

DENKTAŞ: “BAYRAMIN, TÜM VATANDAŞLARIMIZA, İSLAM VE DÜNYA ÂLEMİNİN BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİĞİNE VESİLE OLMASINI CENAB-I ALLAH’TAN DİLİYORUM”

Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; rahmet, merhamet ve bereket ayı olan mübarek Ramazanın hemen ardından yeni bir bayrama daha kavuşmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Denktaş, “Bayramın; tüm vatandaşlarımıza, İslam ve dünya âleminin birlik, beraberlik ve kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum” dedi.

“Maalesef dünyanın birçok yerinde bu bayrama da boynu bükük, yüreği yaralı, gözü yaşlı giriliyor” diyen Serdar Denktaş, yeni acıların yaşanmaması temennisinde bulunarak, tüm dünyada barışın hâkim olmasını diledi.

Denktaş, bayram tatili süresince vatandaşları da dikkatli olmaları konusunda uyararak, trafik kurallarına uyulmasını, üzücü olayların yaşanmasının önüne geçilmesini istedi.