Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Telsim ve Vodafone ile yapacakları birçok işbirliği olduğunu söyledi.

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ve Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette, Telsim’in bakanlıkla yürüttüğü ortak projeler hakkında bilgi aktarıldı.

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, görüşmede yaptığı açıklamada,  “Telsim ve Vodafone ile yapacağımız bir çok işbirliği olduğu ortada” dedi.

İşbirliğine devam ederek, yapılacakları daha da geliştireceklerini kaydeden Serdar Denktaş, “İnşallah hem ülkeye, hem ekonomimize, hem spora, hem turizme, hem de eski eserlere daha çok fayda sağlayabileceğiz. Ziyaret için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas da, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

Telsim’in, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı ile birlikte bir çok ortak projeleri olduğunu anlatan Karas, projelerin yeni dönemde, daha da geliştirilerek, hızlı bir şekilde,  birlikte ülkenin hizmetine sunulacağını söyledi.