Gazimağusa’nın Gülseren Bölgesi’nde, beş yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Bişi Restoran, müşterilerine Kıbrıs kültürüne has nefis lezzetler sunuyor.

   Kıbrıs börekleri, bidda badadez, gözleme, mantı, yahnili makarna, makarına bulli, bulgur köftesi, mantı çorbası, samsı tatlısı, saç gatmeri, sini gatmeri, molehiya, fırında patates ve daha birçok birinden nefis yiyecek ve içeceklerin tadına bakmak istiyorsanız, adresiniz Bişi Restoran…

   Müşterilerine kaliteli hizmet sunan Bişi Restoran’ın hemen hemen tüm menüleri beğeniliyor.  Bölgenin Cahit Sıkkı Tarancı Yolu üzerinde hizmet veren restoran, Gazimağusalıların favori mekanlarından bir tanesi…

   Restoranta, eski Mağusa’nın görüntülerini yansıtan birçok fotoğraflar var.

   Mağusa sevdalılarını nostaljik bir yolculuğa da çıkartan restoranda, makarna bulli yemenin keyfi de bir başka…

   Kıbrıs’a özgü tüm yemek ve tatlıların sevilerek tüketildiği Bişi Restorant’ın sahibi Tozan Sarı, müşterilerine, ilerleyen günlerde, her güne özel bir yemek çeşidi sunacağını söyledi.

   Kıbrıs’ın her bölgesine has yemek çeşitlerinin tarifini bir kitapta toplamayı amaçladığını anlatan Tozan Sarı, müşteri memnuniyetinin kendisini de memnun ettiğini dile getirdi.

   Tozan Sarı, restoranın, Pazar günleri hariç, saat 08,00-20,00 saatleri arasında hizmet verdiğini belirterek, müşterilerinden özel sipariş de aldığını dile getirdi.

   Bu leziz lezzetlerden tatmak için +90 533 862 11 13 - +90 542 852 11 13 veya +90 392 365 00 13 numaralı telefonlardan sipariş verebilirsiniz.

   İstediğiniz menü hazırlanır hazırlanmaz kapınızda.