HAFTA SONLARINI RENKLENDİREN MEKAN...Şehir içi yaşamın yoğunluğundan biraz uzaklaşarak doğayla iç içe, enfes bir hafta sonu geçirmek isteyenler için Girne'ye bağlı Ilgaz köyünde, muhteşem dağ ve deniz manzarasında kahvaltı yaparak güne başlamak mümkün. Bu güzelliğin adresi Ilgaz Köy Fırını ve Kafeteryası

İster yazın, ister kışın, Girne'nin batısındaki Ilgaz köyünün tertemiz havasında köy kahvaltısı ya da öğle yemeği için durağınız Ilgaz Köy Fırını ve Kafeteryası olabilir.

Ilgaz köyü merkezinde, dağ ve deniz manzarasına sahip mekânda, ailece, ekonomik ve zengin bir kahvaltı yapmanız mümkün.

Şirin ve mütevazi bir dekoru var

Bol yeşillikli, yokuş bir yoldan ulaşılan mekan, ahşap masa-sandalyeleriyle, şirin ve mütevazi tarzda dekore edilmiş.

Ilgaz Köy Fırını ve Kafeteryası İşletmecisi Kıymet Sarıoğlu, menülerin hazırlığından servisine kadar her aşamayla yakından ilgileniyor.

Taptaze köy kahvaltısı

Kahvaltı menüsü, taş fırında pişmiş taze ekmek, çörek ve zeytinlinin yanı sıra, reçeller, pastırmalı yumurta, bulgur köftesi, ızgara hellim ve taze sebzeler eşliğinde sunuluyor.

Reçeller, börekler ve daha pek çok çeşit, mekan sahibi Kıymet Sarıoğlu'nun marifetli ellerinden çıkıyor.

İşletme, serpme köy kahvaltısı ile konuklarına harika bir kahvaltı keyfi yaşatıyor.

Öğle yemeği menüsü de var

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana ziyaretçilerin beğenisini toplayan Ilgaz Köy Fırını ve Kafeteryası, menüye bazı çeşitler de ekledi.

Mekanda, öğle yemeği olarak fırın kebabı, ciğer tava, tavuk güveç, mantı, fish & chips gibi seçenekler de sunuluyor.

Doğanın keyfini sürmek isteyenleri ağırlayan mekan, kafeterya hizmetinin yanı sıra fırın olarak da işletilmesi nedeniyle taze ekmek ve çörek satışı da yapıyor.