Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın yangın bölgelerini gezmek için bindiği helikopterde objektiflere gülerken yansıyan fotoğrafını paylaşıp sosyal medya üzerinden hakaret ettiği iddiasıyla tutuklanan Piyangolar Dairesi eski Müdürü Yudum Mişon mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Zanlı Yudum Mişon’un 23 Haziran 2022 tarihinde Facebook isimli sosyal medya üzerinden helikopter içerisinde çekilmiş fotoğrafın üzerine "Maskaralar!!! Abisi geldi !!! Mutludur çok. Memleket yansa nolacak amk !!" diye yazdığı öne sürülüyor.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın bu paylaşım üzerine söz konusu olaydan bir gün sonra polise şikayette bulunduğu belirtildi.

Zanlı aleyhine yürütülen polis soruşturmasının devam ettiği ancak zanlının davasına etki edemeyeceği için teminatla serbest bırakıldığı belirtildi.

“Bilesiniz ki bizi bu topraklardan söküp alamayacaksınız”

Yudum Mişon bugün konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımda bulundu:

“Cumhurbaşkanı Tatar’ın şikâyeti üzerine bugün teminata bağlanmış bulunmaktayım. Bilesiniz ki, bizi bu topraklardan söküp alamayacaksınız. Taktiğiniz ne olursa olsun, hoşunuza gitse de gitmese de yanlışlarınızı yüzünüze vurmaktan, sizi eleştirmekten ve adalete olan güvenim bir yana mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğim…”