Demokrat Parti milletvekili Serdar Denktaş, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “5 Ekim Salı günü, sabah saat 10.00’dan itibaren, vefasızlardan herhangi bir adım beklemeksizin biz o bölgenin temizlenmesi, ağaçlandırılması ve düzenlenmesi için çalışmaya başlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım:

“Denktaş Anıtı Çevre Düzenleme İnsiyatifi

Kurucu Cumhurbaşkanımızın ebediyete intikalinin 10. Yılına girerken o bölgenin atıl bırakılmasına yönelik tepkimizi bir süre önce ortaya koymuştum... Maalesef yaklaşan yerel seçimler nedeniyle, LTB iktidar partilerinden birine ait olmadığı için, konu tam anlamı ile seçim malzemesi meselesine dönüştürülmüş ve anladığımız kadarı ile seçim yasaklarının başlamasına kadar konu ertelenecektir.

5 Ekim Salı günü, sabah saat 10.00’dan itibaren, vefasızlardan herhangi bir adım beklemeksizin biz o bölgenin temizlenmesi , ağaçlandırılması ve düzenlenmesi için çalışmaya başlıyoruz.

Başta LTB olmak üzere tüm belediyelerimizden ve halkımızdan katkı bekliyoruz...

Bu aşamada fidan, tohum, gübre, ve kol gücü en önemli ihtiyaçtır..

Vefalı insanımızın çapasıyla küreğiyle, kimisinin bilgisi ve el becerisiyle orayı kısa sürede bugünkünden daha iyi bir noktaya ulaştırabileceğimizden eminim.

Tüm hayatını halkına adamış liderimize vefasızlık yapanlara inat Cumhuriyet Parkı ve Cumhuriyetin Kurucu Denktaş'ın istirahat alanı yeşil ve yaşayan bir çevreye kavuşturulacaktır.

Varsın birileri kurultay ve seçim derdiyle gün geçirmeye devam etsin. BİZ ORDAYIZ”